Ο Ρέαμπτσιουκ κορυφαίος στη λίστα της Μπολόνια
i

Ρέαμπτσιουκ / © Intime

Ο Ρέαμπτσιουκ κορυφαίος στη λίστα της Μπολόνια

Sportal newsroom 21:37 - 04.01.2023

Η Μπολόνια δεν εγκαταλείπει τη μάχη για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, παρά την φημολογία πως ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της ιταλικής ομάδας

Η Μπολόνια θέλει πάση θυσία να κάνει δικό της τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, με τον Μολδαβό αμυντικό να αποτελεί την κορυφαία μεταγραφική επιλογή της ιταλικής ομάδας. Σύμφωνα με την «Tutto Mercato», o νεαρός παίκτης αποτελεί διακαή πόθο της ομώνυμης ομάδας και ως εκ τούτου θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει. Εντούτοις αυτό δεν σημαίνει πως είναι ο μοναδικός στόχος.

Ο σύλλογος της Serie A έχει ήδη βρει εναλλακτική στο ενδεχόμενο που η περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού αποτύχει, με τον Βίκτορ Κρίστιανσεν της Κοπεγχάγης να αχνοφαίνεται στο βάθρο. Παράλληλα, η Μπολόνια κοιτάζει και τον Αλέξα Τέρζιτς, ο οποίος σε σύγκριση με τους άλλους δύο γνωρίζει καλά τι εστί ιταλικό πρωτάθλημα, αφού αγωνίζεται στη Φιορεντίνα.

Ο Ρέαμπτσιουκ τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 24 από τα 28 παιχνίδια που έδωσε ο Ολυμπιακός, αποτελώντας βασικό της πυλώνα σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες εκπνέει τον Ιούνιο του 2025 και η τρέχουσα αξία του, σύμφωνα με το Transfermarkt, αγγίζει τα τέσσερα εκατ. ευρώ.