Τα πεπραγμένα του Ροντινέι στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό (vid)
i

Ροντινέι/©Intime

Τα πεπραγμένα του Ροντινέι στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό (vid)

Sportal newsroom 11:49 - 04.01.2023

Ο Ροντινέι πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη Νίκαια κι άφησε ευχαριστημένο τον Μίτσελ με την 90λεπτη παρουσία του στο νικηφόρο ματς με τον Ιωνικό.

«Τα πάει καλά, δεν φαίνεται ότι είναι λίγο καιρό στην ομάδα. Έχει δεθεί με το σύνολο. Είμαστε ευχαριστημένοι», ήταν το σχόλιο του Μίτσελ όταν ρωτήθηκε για το ντεμπούτο του Ροντινέι, μετά το νικηφόρο πέρασμα του Ολυμπιακού από τη Νίκαια.

Αρχίζουν να το(ν) νιώθουν…

Αρχίζουν να το(ν) νιώθουν…

Ο Ολυμπιακός έχει δρόμο μπροστά του για να επιστρέψει στο πρωτάθλημα. Το γεγονός, όμως, ότι τον βλέπουν όλοι να… έρχεται, δεν τους κάνει να νιώθουν και ασφαλείς. Η ατάκα του Μίτσελ και οι εκπλήξεις που έρχονται. Γράφει ο Διονύσης Βερβελές.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έκανε καλή αρχή, δείχνοντας θετικά στοιχεία στο πρώτο του παιχνίδι με τα «ερυθρόλευκα». Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι χρειάζεται περισσότερα ματς με τους Πειραιώτες, ώστε να «δέσει» ακόμα περισσότερο με το σύνολο και βγάζει συνεργασίες με τους νέους του συμπαίκτες

 Το βραζιλιάνικο κανάλι «ΤΗ Comps», κατέγραψε μία προς μία όλες τις κινήσεις και τα πεπραγμένα του Ροντινέι, στο  ντεμπούτο του, με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Ροντινέι: «Παίζω στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ροντινέι μίλησε για την... πρεμιέρα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Ιωνικό αλλά και τον θάνατο του Πελέ.

Για το ντεμπούτο του: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε όνειρό μου, ξέρω ότι βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Να κάνουμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας»

Αν αισθάνεται πως βρίσκεται αρκετό καιρό στην Ελλάδα: «Νιώθω έτσι. Τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου έχουμε κάνει τα πάντα για να προσαρμοστώ. Από την πρώτη μέρα προσπάθησα να μάθω ελληνικά, για να προσαρμοστώ. Όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι χαρούμενος αυτό φαίνεται και βοηθάει στο να βελτιώνεται η απόδοσή του». 

Για τον Πελέ: «Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλους τους Βραζιλιάνους, γιατί έχουμε χάσει τον βασιλιά μας. Ήταν ένας άνθρωπος που ενέπνευσε τους Βραζιλιάνους από πολύ μικρός. Έχει προσφέρει τόσες μεγάλες στιγμές. Είμαστε λυπημένοι, έχει πάει να συναντήσει άλλους σπουδαίους Βραζιλιάνους. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε και να ζήσουμε όσα ευχάριστα δημιούργησε».