Σπανός: «Ο Ολυμπιακός έκανε τρεις-τέσσερις καλές φάσεις και έβαλε δύο γκολ»

Δημήτρης Σπανός

i

© Intime

Σπανός: «Ο Ολυμπιακός έκανε τρεις-τέσσερις καλές φάσεις και έβαλε δύο γκολ»

Sportal newsroom 00:06 - 04.01.2023

Ο Ιωνικός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και ο Δημήτρης Σπανός, μετά το τέλος του ματς, υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να γίνουν πιο ουσιαστικοί στην αναμέτρηση.

Ο Ιωνικός δεν κατάφερε να κάνει ότι και στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ολυμπιακό στην έδρα του, με σκορ 0-2. Μιλώντας μετά το ματς, ο προπονητής των Νικαιωτών, Δημήτρης Σπανός, υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο ουσιαστικοί στο ματς και γι' αυτό πήραν τη νίκη.

Κυρίαρχος στη Νεάπολη ο Ολυμπιακός, στο -3 από την ΑΕΚ και... περιμένει
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:32 - 03.01.2023

Κυρίαρχος στη Νεάπολη ο Ολυμπιακός, στο -3 από την ΑΕΚ και... περιμένει

Με γκολάρες των Μπακαμπού και Φορτούνη, ο Ολυμπιακός επικράτησε σχετικά εύκολα 2-0 του Ιωνικού στη Νεάπολη, μείωσε στους τρεις τη διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ και έχει την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο στην κορυφή την επόμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς και αν επηρέασαν οι απουσίες: «Λογικό είναι. Ήταν επιλογή μας να μην τους έχουμε σήμερα, τους θέλαμε με τον Ατρόμητο. Παλέψαμε. Αμυντικά ήμασταν καλοί παρότι δεχθήκαμε δύο γκολ, επιθετικά ήμασταν ακίνδυνοι. 

Ο Ολυμπιακός έκανε τρεις-τέσσερις καλές φάσεις και έβαλε δύο γκολ. Εκεί κρίθηκε το ματς. Απέναντι σε αυτές τις ομάδες πρέπει να είσαι δυνατός, τυχερός. Να δημιουργήσεις και να έχεις όλα τα όπλα».

Για τον Χρήστο Ιωαννίδη: «Είναι ένα παιδί 18 ετών ενηλικιώθηκε πριν από μερικούς μήνες. Έχει τα προσόντα να παίξει μπάλα. Εξαρτάται από αυτόν και από κανέναν άλλο».