Ο Ρέινα θυμήθηκε το Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός και όταν είχε... μαλλιά!

Πέπε Ρέινα

i

Intime

Ο Ρέινα θυμήθηκε το Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός και όταν είχε... μαλλιά!

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:01 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 20.09.2023

O Πέπε Ρέινα είχε αντιμετωπίσει τον Panathinaikos σε μία από τις πιο ένδοξες στιγμές του και η επιστροφή του στην Αθήνα με τη Βιγιαρεάλ ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τη θυμηθεί!

Ένας άνθρωπος ο οποίος θα βρεθεί αύριο στο ΟΑΚΑ και ξέρει όσο κανένας άλλος τον Panathinaikos, ανήκει στη Βιγιαρεάλ! Πρόκειται για τον Πέπε Ρέινα, τον τερματοφύλακα ηλικίας 41 ετών!

Ο Ρέινα έπαιξε σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού. Ήταν στην ήττα με 3-1 από τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου, στον δεύτερο προημιτελικό του Champions League τη σεζόν 2001-2002. Τότε, ο Ρέινα είχε περάσει στο 84’ ως αλλαγή, εξαιτίας ενός τραυματισμού του βασικού γκολκίπερ Μπονάνο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ρέινα ρωτήθηκε για εκείνο το ματς και απάντησε γελώντας πως δεν μπορεί να το ξεχάσει, γιατί τότε δεν ήταν καραφλός!

«Θυμάμαι το ματς στην Βαρκελώνη. Τότε ο τερματόφυλακας μας χτύπησε και μπήκα αλλαγή . Τότε είχα φόβο και… μαλλιά (σ.σ. γέλια) . Ηταν στους «8» αυτός ο αγώνας και τον θυμάμαι καλά» ήταν η απάντηση του Ρέινα.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής της Βιγιαρεάλ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πόση όρεξη έχουν που επιστρέφουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Βέβαιως για μας αυτή η διοργάνωση αποτελεί βασικό στόχο. Πριν από 14-15 χρόνια η Βιγιαρεάλ άρχισε να γράφει ιστορία και σε αυτή τη διοργάνωση. Ελπίζω ότι θα περάσουμε και θα φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Γεύμα καλωσορίσματος και ομιλία από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην ομάδα - «Ο Παναθηναϊκός πέτυχε γιατί είναι οικογένεια»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:05 - 20.09.2023

Γεύμα καλωσορίσματος και ομιλία από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην ομάδα - «Ο Παναθηναϊκός πέτυχε γιατί είναι οικογένεια»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέθεσε γεύμα σε όλο τον οργανισμό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και απηύθυνε ομιλία προς τους παίκτες και όλη την ομάδα.

Για το τι παιχνίδι περιμένει αύριο: «Οι πρώτοι αγώνες στο Group Stage είναι πολύ σημαντικοί. Μια νίκη θα μας δώσει μεγάλο προβάδισμα ειδικά εκτός έδρας. Έχουμε καινούργιο προπονητή εδώ και 1, 5 εβδομάδα. Έχουμε αρχίσει ήδη να αφομοιώνουμε ορισμένα πράγματα από όσα μας λέει».

Για το αν μια νίκη μετά την έλευση του νέου προπονητή: «Οι νίκες πάντα βοηθάνε. Αυτό που προσπαθούμε είναι να μοιάσουμε στην ομάδα που θέλει ο προπονητής μας. Θέλουμε να μεγαλώσουμε και μια νίκη θα μας βοηθήσει».

Για το αν γνωρίζει τον Παναθηναϊκό: «Γνωρίζουμε τον Παναθηναϊκό. Είναι μια ομάδα που απέκλεισε την Μαρσέιγ. Έχει κάνει 3/3 στο πρωτάθλημά της. Ξέρω ότι δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα. Είναι σε φόρμα».

Για το πόσους ευρωπαϊκούς αγώνες έχει παίξει συνολικά: «Απ΄ότι μου έχουν πει φτάνω τις συμμετοχές του Ίκερ. Παίζω πολλά χρόνια και μακάρι να παίξω ακόμα περισσότερα. Δεν είναι εύκολο».