Ο Ρονάλντο έμεινε άσφαιρος και η Αλ Νασρ απομακρύνεται από τον τίτλο

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© PrtScr

Ο Ρονάλντο έμεινε άσφαιρος και η Αλ Νασρ απομακρύνεται από τον τίτλο

Κώστας Τσιακλής 21:43 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 08.05.2023

Η Αλ Νασρ εξήλθε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στην Αλ Καλίτζ και έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου. Πλέον η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει δύο βαθμούς πίσω από την Αλ Ίτιχαντ, η οποία έχει ματς λιγότερο.

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στην Αλ Καλίτζ (1-1) και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου. Πλέον η ομάδα του Πορτογάλου σούπερ σταρ είναι στο -2 από την κορυφή και την Αλ Ίτιχαντ, η οποία έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Η Αλ Νασρ ήταν αρκετά επικίνδυνη και είχε 22 τελικές προσπάθειες όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4' με γκολ του Φάμπιο Μάρτινς. Το προβάδισμα των φιλοξενούμενων κράτησε για 13 λεπτά αφού στο 17' η Αλ Νασρ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Άλβαρο Γκονζάλεθ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν και στην καλύτερη βραδιά του και είχε δύο χαμένες ευκαιρίες, μια σε κάθε ημίχρονο. Αρχικά ο τερματοφύλακας της Αλ Καλίτζ, Μαρουάν Αλ Χαιντάρι, σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Πορτογάλου ενώ στη συνέχεια η προσπάθεια του πέρασε άουτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Αϊμάν Γιαχιά.

Πλέον η Αλ Νασρ είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Αλ Ίτιχαντ, η οποία αγωνίζεται αυτή τη στιγμή κόντρα στην Άμπχα. Από την άλλη η Αλ Καλίτζ ανέβηκε στους 24 βαθμούς και βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Αλ Ανταλάχ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε άσφαιρος και διατηρήθηκε στα 12 γκολ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Συνολικά ο 38χρονος άσος μετράει 15 συμμετοχές με τη φανέλα της Αλ Νασρ και έχει απολογισμό 12 γκολ και δύο ασίστ.