Τρομερό καψώνι από διαιτητή σε παίκτη: Τον απέβαλε, τον φώναξε από τα αποδυτήρια και τον απέβαλε και πάλι! (vid)

Βασιλεία

Τρομερό καψώνι από διαιτητή σε παίκτη: Τον απέβαλε, τον φώναξε από τα αποδυτήρια και τον απέβαλε και πάλι! (vid)

Θάνος Λυμπερόπουλος • 10:26 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ένα απίθανο επεισόδιο πραγματοποιήθηκε στο πρωτάθλημα της Ελβετίας, με τον διαιτητή να φωνάζει ξανά στον αγωνιστικό χώρο ποδοσφαιριστή μετά από αποβολή του, μόνο και μόνο για να τον... ξανά αποβάλλει.

Ένα αρκετά περίεργο σκηνικό έλαβε χώρα σε αγώνα του Ελβετικού πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Βασιλείας με την Ζυρίχη, ο διαιτητής του αγώνα έκανε τρομερό καψώνι σε παίκτη των γηπεδούχων. 

Ο Αλεσάντρο Ντούντις που διεύθυνε τον αγώνα, απέβαλε τον αδερφό του Τσάκα της Άρσεναλ, Ταουλάντ. Ύστερα από χρήση του VAR, ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφασή του και τον φώναξε στον αγωνιστικό χώρο. Ο παίκτης όμως δεν πάτησε το πόδι του στο χορτάρι ξανά για να αγωνισθεί, αλλά για να πάρει κατευθείαν κόκκινη αντί για δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Για την ιστορία η Βασιλεία ηττήθηκε με 2-0 απ' την Ζυρίχη και παραμένει τέσσερις βαθμούς μακριά απ' τις θέσεις που δίνουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η αναμέτρηση ήταν δραματική καθώς εκτός απ' την κόκκινη του Τσάκα, βγήκαν ακόμα τρεις στο παιχνίδι. Η πρώτη ήρθε στο 85' για τον Άνταμς και μετά ξεκίνησε το... χάος. 

Η απίστευτη αντίδραση ενός πιτσιρικά στο γκολ που δέχτηκε η Νάπολι - Έφαγε το τραπεζομάντηλο από τα νεύρα του (vid)
SERIE A

12:18 - 02.05.2023

Η απίστευτη αντίδραση ενός πιτσιρικά στο γκολ που δέχτηκε η Νάπολι - Έφαγε το τραπεζομάντηλο από τα νεύρα του (vid)

Ένα απίστευτο viral βίντεο Ναπολιτάνικης τρέλας κυκλοφορεί στο TikTok, με ένα δωμάτιο γεμάτο με παιδάκια, τα οποία κλαίνε με λυγμούς για την ισοφάριση της Σαλερνιτάνα, ενώ την παράσταση κλέβει ο μεγαλύτερος της παρέας που έφαγε το τραπεζομάντηλο.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» στις καθυστερήσεις του αγώνα με γκολ στο 91' και στο 94'. Από εκεί κι έπειτα η ομάδα της Βασιλείας δέχθηκε δύο ακόμα κόκκινες κάρτες ανάβοντας τα «αίματα» στη τρομερή αυτή αναμέτρηση.

Ο λόγος ο οποίος αποβλήθηκε εξαρχής ο αδερφός του Τσάκα, ήταν η κουτουλιά α λα Ζιντάν που έκανε στον αντίπαλό του. Στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων κι ενώ είχε δεχθεί ήδη μια κίτρινη κάρτα, αποφάσισε να «ντυθεί« Ζιντάν και να κουτουλήσει τον παίκτη της Ζυρίχης στο στήθος. 

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ταουλάντ, σε αντίθεση με τον Γκράνιτ αγωνίζεται στην εθνική Αλβανίας κι όχι σε αυτή της Ελβετίας. Μάλιστα, στο Euro 2016 εκπροσώπησαν τις χώρες του και βρέθηκαν αντιμέτωποι, με τους Ελβετούς να παίρνουν την νίκη με 1-0.