Σεξιστικό σχόλιο του Μπεκάλι για την διαιτητή Ντεμετρέσκου: «Σφύριζε με τα β@@@ά έξω»

Μπεκάλι και Ντεμετρέσκου

i

© Sportal

Σεξιστικό σχόλιο του Μπεκάλι για την διαιτητή Ντεμετρέσκου: «Σφύριζε με τα β@@@ά έξω»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:13 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 06.05.2023

Ένα σχόλιο του, ιδιόρρυθμου, Τζίτζι Μπεκάλι στάθηκε αφορμή για να βρεθεί και πάλι ο ίδιος στο επίκεντρο της προσοχής, αφού αυτό αφορούσε το... στήθος της Ιουλιάνας Ντεμετρέσκου, που διευθύνει αγώνες στη Ρουμανία.

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος στη Ρουμανία που γίνεται συνεχώς viral, αυτός είναι ο πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και τις «καυστικές» τοποθετήσεις του. Ο ίδιος, λοιπόν, βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο επίκεντρο της προσοχής και ο λόγος - και πάλι - δεν ήταν πολύ θετικός.

Παραχωρώντας συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του, ο ισχυρός άνδρας έστρεψε τα... βέλη του στην Ιουλιάνα Ντεμετρέσκου (η οποία αποτελεί διαιτητή της πρώτης κατηγορίας) για το πως ντύνεται στις αναμετρήσεις που σφυρίζει. Ο ίδιος επιτέθηκε στην καλλονή ρέφερι, λέγοντας πως στην περασμένη αναμέτρηση που διαιτήτευσε, είχε εμφανιστεί με το στήθος της έξω.

«Είδα το ματς Βολουντάρι-Μιοβένι, η διαιτητής ήταν γυναίκα, με τα β@@@ά έξω στον αγωνιστικό χώρο. Το έχετε ξαναδεί αυτό; Αυτό έλειπε! Πού αλλάζει πριν το ματς, τι είναι αυτά; Ξέρω πώς έτσι γίνεται στη δυτική Ευρώπη αλλά πρέπει να το κάνουμε κι εμείς; Ας πάει στο γυναικείο ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του Ρουμάνου, τα οποία έφεραν αναστάτωση στη χώρα.

Πάντως, τα σχόλια του ισχυρού άντρα δεν άρεσαν και πολύ στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, η οποία ενημέρωσε το πειθαρχικό της όργανο ώστε να προβεί σε ποινές προς το πρόσωπο του Μπεκάλι.

Για την ιστορία, η Ιουλιάνα Ντεμετρέσκου δεν ασχολείται μόνο με τη διαιτησία, αλλά είναι επίσης δασκάλα στο Γυμνάσιο «Take Ionescu» στο Ριμνίκου Βίλτσα. Έχει ηλικία μόλις 33 ετών και κατά κύριο λόγο σφυρίζει αγώνας της B' κατηγορίας στο ανδρικό ποδόσφαιρο, ενώ στο γυναικείο έχει δηλώσει «παρών» σε μεγάλες αναμετρήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του Champions League.