Ο Ρούνεϊ επιστρέφει στο Νησί για χάρη της Μπέρμιγχαμ

Γουέιν Ρούνεϊ

i

©PrtScr

Ο Ρούνεϊ επιστρέφει στο Νησί για χάρη της Μπέρμιγχαμ

Κώστας Τόπας 13:30 - 09.10.2023

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν θα μείνει γι' αρκετό διάστημα χωρίς ομάδα, καθώς επιστρέφει στο Νησί προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της Μπέρμιγχαμ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ πλήρωσε τα κακά αποτελέσματα που έχει τον τελευταίο καιρό η DC United, που την έριξαν στην 9η θέση της ανατολικής περιφέρειας. Η ομάδα του MLS αναμένεται να μείνει εκτός playoffs, κάτι που φαίνεται να στοίχησε τη θέση του Άγγλου θρύλου του ποδοσφαίρου, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της.

Ο 37χρονος τεχνικός ήταν στον πάγκο της ομάδας από τον Ιούλιο του 2022 και σε 53 αναμετρήσεις είχε απολογισμό 14 νίκες, 13 ισοπαλίες και 26 ήττες. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν θα μείνει γι' αρκετό διάστημα χωρίς ομάδα, καθώς η Μπέρμιγχαμ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Τζον Γιούστας.

Επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο της Championship και πλέον απομένουν τα τυπικά για την επισημοποίηση του «deal». 

Η Μπέρμιγχαμ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και στο -12 από την πρωτοπόρο Λέστερ. Αυτή θα είναι η τρίτη ομάδα στην προπονητική καριέρα του Ρούνεϊ μετά τις Ντέρμπι και D.C United.