Ο γιος του Ρούνεϊ, Κάι, εντυπωσιάζει με τα στατιστικά του και κάνει τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να πιστεύουν ότι είναι καλύτερος από τον πατέρα του
i

©kairooney.10

Ο γιος του Ρούνεϊ, Κάι, εντυπωσιάζει με τα στατιστικά του και κάνει τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να πιστεύουν ότι είναι καλύτερος από τον πατέρα του

Δημήτρης Χούπης 12:51 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 17.07.2023

Ο γιος του Ρούνεϊ, Κάι, φαίνεται ότι έχει εντυπωσιάσει τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα στατιστικά του, κάνοντάς τους να πιστεύουν πως είναι καλύτερος κι από τον πατέρα του.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας γράψει ιστορία με τη φανέλα της ομάδας. Ο Άγγλος επιθετικός σε 559 παιχνίδια με τους «κόκκινους διαβόλους» έχει σκοράρει 253 γκολ. Ο Ρούνεϊ υπέγραψε στην ομάδα του Μάντσεστερ από την Έβερτον σε ηλικία 18 ετών, κατακτώντας πέντε Premier League, ένα Champions League, ένα Κύπελλο Αγγλίας και τρία League Cup

Σήμερα ο γιος του Ρούνεϊ, Κάι παίζει επίσης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 13χρονος ήταν ακόμα στο δημοτικό, όταν υπέγραψε για πρώτη φορά στους «κόκκινους διαβόλους». Στα τρία πρώτα του χρόνια ως παίκτης της Γιουνάιτεντ λοιπόν έχει τρομερά στατιστικά. 

Ο νεαρός από τον Ιούνιο του 2022 έχει σκοράρει 56 γκολ, ενώ έχει δώσει 22 ασίστ. Στην ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ με 4-5 ο Κάι είχε βάλει και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, ενώ στη νίκη επί της Σίτι με 2-0 είχε βάλει ένα γκολ.

Κάπως έτσι ο μικρός Κάι έχει κάνει τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να απορούν εάν μπορεί στο μέλλον μπορεί να παίξει στην πρώτη ομάδα και να πετύχει κι εκεί. Μάλιστα κάποιοι θεωρούν ότι αν συνεχίσει έτσι μπορεί να γίνει καλύτερος κι από τον πατέρα του. 

«Η προοπτική του παιδιού είναι να γίνει καλύτερος από τον πατέρα του», έγραψε ένας στο Twitter, ενώ ένας άλλος το έριξε... στην πλάκα λέγοντας, «Έχει περισσότερα γκολ και ασίστ από τον Μαρσιάλ και τον Σάντσο μαζί».