Ο Σίρερ «τρολάρει» τους Γερμανούς (vid)
i

Γερμανία / © Intime

Ο Σίρερ «τρολάρει» τους Γερμανούς (vid)

Sportal newsroom 13:33 - 02.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 02.12.2022

Οι Γερμανοί αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Μουντιάλ στη φάση των ομίλων, και ο Άλαν Σίρερ τους «τρολάρει» με ανάρτησή του στο twiter.

Οι Γερμανοί έπεσαν θύμα τεράστιας έκπληξης καθώς έμειναν εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου μη καταφέρνοντας να προκριθούν από τον 5ο όμιλο του Μουντιάλ 2022. Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου τα πάντσερ χρειάζονταν νίκη επί της Κόστα Ρίκα, και οι Ισπανοί να κερδίσουν τους Ιάπωνες, μιας και στην πρεμιέρα του ομίλου οι Γερμανοί ηττήθηκαν με 2 - 1 από τους Ιάπωνες.

Το σενάριο πραγματοποιήθηκε κατά το ήμισυ. Οι Γερμανοί έκαναν το χρέος τους και «σκόρπισαν» με 4 - 2  τους Κοσταρικανούς. Όμως οι Ιάπωνες, οι οποίοι χρειάζονταν νίκη για να «τσεκάρουν» το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, κέρδισαν με 2 - 1 τους Ισπανούς εξασφαλίζοντας τη συνέχειά τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το γεγονός πως τα πάντσερ χαιρέτησαν τη διοργάνωση τόσο νωρίς είναι σπάνιο φαινόμενο και φυσικά αποτελεί είδηση για όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ένας τεράστιος αστέρας του παρελθόντος, ο Άλαν Σίρερ, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός, και με μια μάλλον... ενδιαφέρουσα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο twiter, θέλησε να πικάρει τους οπαδούς των Γερμανών.

Ωστόσο, με δεδομένη την παρουσία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στα παγκόσμια κύπελλα και όλη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που συνοδεύει κάθε συμμετοχή της, το κατά πόσο ένας Άγγλος, ακόμη κι αν αυτός είναι ο μεγάλος Άλαν Σίρερ των 260 γκολ σε 441 αγώνες στην Πρέμιερ Λίγκ, μπορεί να... τρολάρει τους Γερμανούς, είναι μια άλλη κουβέντα.