Ο Σον Ντάιτς νέος προπονητής της Έβερτον
i

Σον Ντάιτς/Photo by Stephen Pond/Getty Images/Ideal Images

Ο Σον Ντάιτς νέος προπονητής της Έβερτον

Η Έβερτον υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σον Ντάιτς, ο οποίος αντικαθιστά τον Λάμπαρτ στην προσπάθεια της ομάδας του Λίβερπουλ να παραμείνει στην κορυφαία οργάνωση της Αγγλίας.

Ο Σον Ντάιτς είναι ο νέος προπονητής της Έβερτον όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Ντάιτς είναι Άγγλος και πρόσφατα ήταν προπονητής της Μπέρνλι, ενώ πριν από αυτή είχε κάνει ντεμπούτο στους πάγκους στην Γουότφορντ.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα, αποτέλεσε την πρώτη επιλογή της Έβερτον για τη θέση του προπονητή, αλλά οι συζητήσεις που με τη διοίκηση των «ζαχαρωτών» δεν είχαν αίσιο τέλος.

Στη λίστα των υποψηφίων προπονητών της Έβερτον βρισκόταν και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν ο οποίος εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του στη Γουέστ Μπρομ. 

Ο Φρανκ Λάμπαρντ, απολύθηκε την προηγούμενη Δευτέρα, αφού κέρδισε μόνο ένα από τα 14 τελευταία παιχνίδια του στον πάγκο της ομάδας.

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας στο «Γκούντισον Παρκ» λοιπόν. ο Φρανκ Λάμπαρντ έμεινε ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφήνοντας τα «ζαχαρωτά» στην επικίνδυνη ζώνη με μόλις 15 βαθμούς. Συνολικά μέτρησε 12 νίκες, 8 ισοπαλίες και 24 ήττες. 

Την τεχνική ηγεσία της Έβερτον είχαν αναλάβει προσωρινά οι Λέιτον Μπέινς και Πολ Τάιτ που είναι προπονητές στην Κ18 και Κ21 του συλλόγου.