Ο Σουάρες χτυπάει πάντα τρεις φορές: Τα κορυφαία χατ-τρικ στην καριέρα του Ουρουγουανού φορ (vids)
i

Λουίς Σουάρες/ ©Intime

Ο Σουάρες χτυπάει πάντα τρεις φορές: Τα κορυφαία χατ-τρικ στην καριέρα του Ουρουγουανού φορ (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:20 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 19.01.2023

Ονειρεμένο ντεμπούτο με τη φανέλα της Γκρέμιο για τον Λουίς Σουάρες, που «τρέλανε» τους πάντες πετυχαίνοντας τρία γκολ σε 38 λεπτά. Το Sportal θυμάται τα κορυφαία χατ - τρικ του Ουρουγουανού επιθετικού.

Ιδανικό ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Γκρέμιο! Ο Ουρουγουανός επιθετικός σημείωσε χατ-τρικ μέσα σε 38 λεπτά στη νίκη της ομάδας του με 4-2 επί της Σάο Λουίζ για το Recopa Gaucha. Ο 35χρονος φορ βρήκε δίχτυα στο τέταρτο λεπτό, στο 30ο και στο 38ο και συνέβαλε τα μέγιστα στο «τρίποντο» του συνόλου του Πόρτο Αλέγκρε. Αποθεώθηκε τόσο πριν την έναρξη του ματς αλλά και κατά τη διάρκεια της επίτευξης των τερμάτων. 

Ο Λουίς Αλμπέρτο Σουάρες Ντίας σε μερικές ημέρες θα κλείσει τα 36 χρόνια ζωής. Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός σταρ έχει γενέθλια στις 24 Ιανουαρίου. Η ηλικία του δεν αποτελεί εμπόδιο στο να «τρελαίνει» κόσμο ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα. Το «δολοφονικό» του ένστικτο και η απαράμιλλη έφεση που έχει στο σκοράρισμα δεν υπολογίζουν από αυτά. 

Ο Λουίς Σουάρες πρόσθεσε ένα ακόμα χατ-τρικ στο ήδη πλούσιο βιογραφικό του. Ήταν το 30ό του. Ωστόσο, πρώτη φορά πετυχαίνει κάτι τέτοιο σε ντεμπούτο του. Έχει σημειώσει 12 χατ - τρικ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, εννιά με τον Άγιαξ, έξι με τη Λίβερπουλ και δύο με την Ουρουγουάη. 

Πάμε να θυμηθούμε τα κορυφαία χατ - τρικ του Ουρουγουανού. 

2013: Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ 4-1

2013: Λίβερπουλ - Νόριτς 5-1

Στις 4 Δεκεμβρίου 2013 ο Λουίς Σουάρες θα γράψει ιστορία! Μέσα στο «Άνφιλντ» ο Ουρουγουανός επιθετικός θα πετύχει χατ - τρικ κόντρα στην Νόριτς, στην νίκη της Λίβερπουλ με 5-1 και θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Premier League που πετυχαίνει τρία χατ - τρικ απέναντι στην ίδια ομάδα. 

2018: Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 5-1 

Ο Λουίς Σουάρες στις 28 Οκτωβρίου 2018 είχε ένα ακόμα ραντεβού... με την ιστορία! Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ουρουγουανό που πέτυχε χατ - τρικ, η Μπαρτσελόνα «διέλυσε» την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» με 5-1. Ο σταρ των «μπλαουγκράνα» σημείωσε το πρώτο του χατ-τρικ απέναντι στην «βασίλισσα». Επιπλέον, πέτυχε το 10 προσωπικό του γκολ με τη φανέλα των Καταλανών, ενώ παράλληλα έγινε ο πέμπτος κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών σε Clasico.

2016: Μπαρτσελόνα - Μπέτις 6-2 

Στις 20 Αυγούστου 2016 ο Λουίς Σουάρες πέτυχε χατ - τρικ στην άνετη επικράτηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπέτις με 6-2 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Ουρουγουανός επιθετικός έγινε πρώτος ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» που το καταφέρνει σε πρεμιέρα από το 1993 και τον Ρομάριο.