Χαμός στην υποδοχή του Λουίς Σουάρες από τους οπαδούς της Γκρέμιο (vids,pics)
i

Σουάρες/©Twitter

Χαμός στην υποδοχή του Λουίς Σουάρες από τους οπαδούς της Γκρέμιο (vids,pics)

Ανδρέας Σερεβέτας • 07:50 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Χιλιάδες Βραζιλιάνοι τον αποθέωσαν στην επίσημη παρουσίαση του από την ομάδα.

Μία ακόμη συγκλονιστική εμπειρία έζησε ο Λουίς Σουάρες. Ο 35χρονος επιθετικός από την Ουρουγουάη παρουσιάστηκε πριν από λίγες ώρες από τη Γκρέμιο με τους οπαδούς της ομάδας να παραληρούν στις εξέδρες του γηπέδου. 

Ο Σουάρες δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν παρακολούθησε το βιντεοσκοπημένο μήνυμα των παιδιών του από τα μάτριξ του γηπέδου. Η Ντελφίνα, ο Μπέντζαμιν και ο Λαουτάρο του υπενθύμισαν πόσο πολύ τον αγαπούν και στήριξαν την απόφαση του να συνεχίσει τη καριέρα του στη Γκρέμιο.  

Στη συνέχεια πήρε το μικρόφωνο και απευθύνθηκε στους οπαδούς της ομάδας. 

Ο Σουάρες ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πάντα μου άρεσαν οι προκλήσεις. Πρώτα από όλα, έρχομαι σε ένα σύλλογο με τόση ιστορία. Η Γκρέμιο είναι μια μεγάλη ομάδα στη Βραζιλία που σε κάνει να ονειρεύεσαι. Μια ομάδα που προέρχεται από τη Serie B και θέλει να παλέψει με τις καλύτερες ομάδες του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Αυτή είναι μια πολύ όμορφη πρόκληση.»

Ο Ουρουγουανός επιθετικός εντυπωσιάστηκε από τις αντιδράσεις λατρείας των φίλων της Γκρέμιο, που πήρε το κινητό του τηλέφωνο για να απαθανατίσει τις μοναδικές στιγμές. 

Η μασκότ της Γκρέμιο, αφού υποκλίθηκε στον Σουάρες, έπαιξε για λίγο με τα παιδιά του και έδωσε το ξίφος της στον Ουρουγουανό.  

Στη συνέχεια ο Σουάρες έκανε το γύρο του θριάμβου και έδωσε μία μπάλα σε έναν τυχερό οπαδό. 

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν εκείνη που πήγε στα παιδιά των ακαδημιών της Γκρέμιο για να φωτογραφηθεί μαζί τους. 

Ο Σουάρες πέταξε και μία φανέλα του προς τους οπαδούς, που δεν σταμάτησαν να τον επευφημούν.