«Ο Κριστιάνο θέλει τον Μαρσέλο στην Αλ Νασρ»
i

© Intime

«Ο Κριστιάνο θέλει τον Μαρσέλο στην Αλ Νασρ»

Sportal newsroom 21:00 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 04.01.2023

Σενάριο επανασύνδεσης για τον Μαρσέλο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο που είχαν κοινή θητεία στη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι καλοί φίλοι προκύπτει από την Βραζιλία.

Ο Μαρσέλο δεν αποκλείεται να βρει ξανά τον καλό του φίλο, Κριστιάνο Ρονάλντο και να αγωνιστούν παρέα και για την Αλ ΝΑσρ, μετά τα σπουδαία τους επιτεύγματα στην Ρεάλ Μαδρίτης. 

Οι Βραζιλιάνοι τις τελευταίες ώρες έχουν αρχίσει να ασχολούνται με τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι δεν αποκλείεται να πάει στη Σαουδική Αραβία και να αγωνιστεί στην Αλ Νασρ έπειτα από επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έχει προκαλέσει ντελίριο με την έλευσή του εκεί και πλέον η νέα του ομάδα φαίνεται αποφασισμένη να του κάνει όλα τα χατίρια. 

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι φίλος με τον Μαρσέλο και θέλει να τον φέρει και αυτόν στη Σαουδική Αραβία. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και μισθό γύρω στα 2 εκατ. ευρώ», αναφέρει σε σχετικό του tweet ο Κριστιάν Μπαέτα, δημοσιογράφος που καλύπτει νέα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. 

Η Αλ Νασρ έχει επενδύσει 20 εκατομμύρια ώστε να κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο και σίγουρα δεν θα έχει πρόβλημα να ξοδέψει χρήματα για να τον πλαισιώσει και με άλλους αστέρες. Ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό φέτος έχει αγωνιστεί σε 8 αγώνες, μια μόνο ως βασικός και αν του γίνει πρόταση από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, δεν αποκλείεται να την εξετάσει. 

Με τον Πορτογάλο ήταν συμπαίκτες στην Ρεάλ Μαδρίτης για εννιά χρόνια και είχαν κατακτήσει μαζί τέσσερις φορές το Champions League.