Πελέ: Μαρσέλο και Μίτσελ αποχαιρέτησαν τον «βασιλιά»

Πελέ: Μαρσέλο και Μίτσελ αποχαιρέτησαν τον «βασιλιά»

Sportal newsroom 23:35 - 29.12.2022 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 29.12.2022

Ο Πελέ «έφυγε» και οι Μαρσέλο και Μίτσελ με αναρτήσεις στο instagram και στο twiter αποχαιρέτησαν το Βραζιλιάνο θρύλο.

Ο «βασιλιάς» Πελέ «έφυγε» από τη ζωή έπειτα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός κόσμος τον αποχαιρετά με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσά σε αυτούς που πόσταραν το αντίο τους στο Βραζιλιάνο θρύλο είναι και οι Μαρσέλο και Μίτσελ.

Η ανάρτηση του Μαρσέλο: «Σήμερα είναι μία στενάχωρη μέρα. Όχι μόνο για μένα αλλά και για όλους τους Βραζιλιάνους και ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο διότι 'έφυγε' ο Βασιλιάς Πελέ. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την έμπνευση που μου έδωσες εκτός και εντός γηπέδου. Κρατούσες πάντα το όνειρο ζωντανό σε κάθε παιδί στην πατρίδα μας. Ήσουν ο βασικός υπεύθυνος που έκανες την Βραζιλία μία δύναμη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του και τους εκατομμύρια οπαδούς. Η προσωπικότητά του θα είναι για πάντα στην μνήμη όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο. Εκεί στον παράδεισο θα έχει σίγουρα μία μπάλα στο πόδι του. Σε ευχαριστώ για όλα. Βασιλιά Πελέ. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Η ανάρτηση του Μίτσελ: «Ένας τέτοιος θρύλος δεν μας εγκαταλείπει ποτέ. Μας κάνει να θυμόμαστε όλα όσα έκανε για αυτό που αγαπάμε. Ω Βασιλεύς».