Ποιος είναι ο νέος ατζέντης του Κριστιάνο που πήρε τη θέση του Μέντες - Έλαβε 30 εκατ. για τη μεταγραφή στην Αλ Νασρ
i

Στη μέση ο Ρικάρντο Ρεγκούφε / © Getty Images/Ideal Images

Ποιος είναι ο νέος ατζέντης του Κριστιάνο που πήρε τη θέση του Μέντες - Έλαβε 30 εκατ. για τη μεταγραφή στην Αλ Νασρ

Κώστας Τόπας 17:30 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 04.01.2023

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, ο Ζόρζε Μέντες έπαψε να έχει σχέσεις με τον Πορτογάλο αστέρα.

Ο 37χρονος Πορτογάλος αστέρας έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου με 200 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, μετά την υπογραφή του στην Αλ Νασρ.

Δεν κρατιόταν ο Κριστιάνο: Ηθελε να προπονηθεί και να μην χάσει χρόνο στην παρουσίασή του (vid)
REST OF THE WORLD

09:28 - 04.01.2023

Δεν κρατιόταν ο Κριστιάνο: Ηθελε να προπονηθεί και να μην χάσει χρόνο στην παρουσίασή του (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έβλεπε την ώρα να προπονηθεί με τη νέα του ομάδα. Γι' αυτό και τόνισε στους ιθύνοντες της Αλ Νασρ πως θα είναι σύντομος στην παρουσίασή του.

Στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ενδιαφερόμενων πλευρών διεξήγαγε ο προσωπικός μάνατζερ του Ρονάλντο, Ρικάρντο Ρεγκούφε, και όχι ο μακροχρόνιος ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες. Το εν λόγω δημοσίευμα εξηγεί ότι η σχεδόν δύο δεκαετιών σχέση μεταξύ του Ρονάλντο και του Μέντες είχε αρχίσει να καταρρέει, αφού είχαν διαφωνήσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Κριστιάνο έφυγε αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πετάει «φωτιές» με τον Ράσφορντ (vids)
PREMIER LEAGUE

10:46 - 04.01.2023

Ο Κριστιάνο έφυγε αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πετάει «φωτιές» με τον Ράσφορντ (vids)

Mετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βρει ξανά τον δρόμο της, με τον Μάρκους Ράσφορντ να παίρνει στις πλάτες του την ομάδα και να την οδηγεί στη δόξα.

Στο ιστορικό αντίο του Ρονάλντο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά, ότι ποδοσφαιριστής δεν δουλεύει με τον επί 20 χρόνια ατζέντη του. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως ο Ρίκι Ρεγκούφε, ο οποίος ανέλαβε κι επίσημα τα ηνία, ανταμείφθηκε με 30 εκατομμύρια ευρώ σε μορφή προμήθειας, για τις διαπραγματεύσεις που χειρίστηκε με την Αλ Νασρ.

Τι εστί Ρίκι Ρεγκούφε;

O δρόμος του Κριστιάνο Ρονάλντο με του Ρίκι Ρεγκούφε διασταυρώθηκε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν ο δεύτερος εργαζόταν στη Nike. Ο ίδιος γνώρισε τον CR7 μέσω της δουλειάς του με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και κάπως έτσι άρχισαν να συνεργάζονται, με τον ατζέντη να αναλαμβάνει μετέπειτα το εμπορικό κομμάτι της περσόνας του ποδοσφαιριστή.

Για πάνω από δύο δεκαετίες οι δύο τους έγιναν πολύ καλοί και ο αστέρας τελικά προσέλαβε τελικά τον συμπατριώτη του ως προσωπικό μάνατζερ το 2018, με τον Μέντες να εξακολουθεί να ενεργεί ως παραδοσιακός ατζέντης του στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Αφορμή για να κλέψει ο Ρεγκούφε τη διαχείριση από τον γνωστό συνάδελφο του ήταν ο χειρισμός στις διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ίδιος κατάφερε να αποτελέσει πρόσωπο κλειδί στην αποχώρηση του Ρονάλντο από την ομάδα της Premier League, βάζοντας το λιθαράκι του στο να τερματιστεί το συμβόλαιο του παίκτη. Σε συνδυασμό, λοιπόν, με τις κακές συμβουλές του Μένττες ο Ργκούφε κέρδισε την εμπιστοσύνη του σούπερ σταρ της Αλ Νασρ και έτσι έγινε ο ατζέντης του.