O Τάισον κεντάει στο χορτάρι και εκθέτει τον Μπότο: Πώς ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ προσπάθησε να χαλάσει τη μεταγραφή!

Τάισον

i

© Intime

O Τάισον κεντάει στο χορτάρι και εκθέτει τον Μπότο: Πώς ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ προσπάθησε να χαλάσει τη μεταγραφή!

Μάνος Τσαλγατίδης 08:19 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:29 - 29.09.2023

Ο 36χρονος Βραζιλιάνος εξελίσσεται σε ηγέτη του ΠΑΟΚ, καθώς η παρουσία του είναι καταλυτική τόσο στο χορτάρι όσο και στα αποδυτήρια. Το Sportal αποκαλύπτει το παρασκήνιο της απόκτησης του και πώς τον χαρακτήρισε ο Μπότο, που ήταν κάθετα αντίθετος σε αυτή τη μεταγραφή.

Ο Τάισον Φρέντα για ακόμα ένα παιχνίδι στη φετινή σεζόν έκανε τους πάντες να παραμιλάνε αναφορικά με την απόδοση του. Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε την περσινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο με στόχο να ανεβάσει ποιοτικά τη μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ και να συνεισφέρει με την προσωπικότητα του εντός των αποδυτηρίων του Δικεφάλου. Σαφώς, πρόκειται για μια υπόθεση που χειρίστηκε η οικογένεια Σαββίδη, που τον είχε για καιρό στο μάτι, προκειμένου να τον φέρει στην Τούμπα.

Κι όμως τότε βρέθηκε ένας άνθρωπος που προσπάθησε να χαλάσει τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στον ΠΑΟΚ! Ο λόγος γίνεται για τον πρώην αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ζοσέ Μπότο. Ο Πορτογάλος προσπάθησε μετά μανίας να πείσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου πως ο Τάισον θα χαλάσει τα αποδυτήρια και πως πρόκειται για μια... κινούμενη βόμβα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί. Μάλιστα, ο Ίβηρας δεν δίστασε να μιλάει και για προβληματικό χαρακτήρα!

Ο Τάισον όμως με τη συμπεριφορά του, την ποιότητα του και την απόδοση του έχει δώσει απαντήσεις. Ο 35χρονος Βραζιλιάνος είναι μια ηγετική μορφή τόσο στο γήπεδο, όσο και στα αποδυτήρια. Ο τρόπος που συμβουλεύει τους νεαρούς (Τζίμα, Κωνσταντέλια), αλλά και η ποδοσφαιρική του παιδεία είναι πράγματα που σπάνια συναντά κανείς στο ποδόσφαιρο γενικότερα.

Βιεϊρίνια σε Τσιγγάρα: «Σου αξίζει, όλο δικό σου μικρέ μου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:44 - 28.09.2023

Βιεϊρίνια σε Τσιγγάρα: «Σου αξίζει, όλο δικό σου μικρέ μου»

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα ο Χάρης Τσιγγάρας φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο και με αφορμή αυτό το σπουδαίο γεγονός για τον ίδιο, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θέλησε να τον αποθεώσει μέσω των social media.

Η αλήθεια είναι πως ο Τάισον αποδεικνύει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, αφού αν τον δει κανείς να αγωνίζεται, αδυνατεί να πιστέψει πως ο συγκεκριμένος αθλητής στις 13 Γενάρη θα κλείσει τα 36 του έτη. Η ταχύτητα του, οι δυνάμεις του, η καθαρότητα της σκέψης τους μοιάζουν με αθλητή στα ποδοσφαιρικά του ντουζένια.

Ωστόσο, ο λόγος που ο Βραζιλιάνος διάγει αυτή την ποδοσφαιρική νιότη, πέρα από το γεγονός πως είναι 100% επαγγελματίας, είναι και το πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί από το τεχνικό τιμ του Ράζβαν Λουτσέσκου και της διαχείρισης που του γίνεται. Βέβαια, σημαντικό ρόλο έχει και το ότι όπως παραδέχεται ο ίδιος στον ΠΑΟΚ αγάπησε ξανά το ποδόσφαιρο.