Βιεϊρίνια σε Τσιγγάρα: «Σου αξίζει, όλο δικό σου μικρέ μου»

Βιεϊρίνια - Τσιγγάρας

i

© Intime

Βιεϊρίνια σε Τσιγγάρα: «Σου αξίζει, όλο δικό σου μικρέ μου»

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα ο Χάρης Τσιγγάρας φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο και με αφορμή αυτό το σπουδαίο γεγονός για τον ίδιο, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θέλησε να τον αποθεώσει μέσω των social media.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα τον Βόλο για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League και πήρε τη νίκη με 3-0 χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες. Ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης για τον Δικέφαλο, ήταν ένας ποδοσφαιριστής που δεν μέτρησε κάποιο γκολ ή ασίστ, ωστόσο μας πρόσφερε μία συγκινητική στιγμή.

Ο λόγος γίνεται για τον Χάρη Τσιγγάρα, για τον οποίο η αναμέτρηση κόντρα στους Θεσσαλούς θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του. Συγκεκριμένα, ο νεαρός χαφ φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε επίσημο ματς με την φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο 23χρονος μέσος, που προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στη διάρκεια των δηλώσεών του στην κάμερα του PAOK TV ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το περιβραχιόνιο του αρχηγού, «λύγισε» αναφέροντας πως: «Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω αυτό που νιώθω».

Λίγες ώρες μετά τη λήξη του ματς, ο πρώτος αρχηγός της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου, Αντελίνο Βιεϊρίνια θέλησε μέσω των social media να αποθεώσει τον Τσιγγάρα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σου αξίζει, όλο δικό σου μικρέ μου».

Επίσης, εκτός από τον Τσιγγάρα τα φώτα έπεσαν και στον Τάισον. Ο 35χρονος Βραζιλιάνος εκτός από τη δεδομένη ποιότητά του, τρέχει σαν έφηβος και μοιράζει ασίστ. Έδωσε δύο στην άνετη νίκη επί του Βόλου με 3-0 και μετά το ματς μίλησε για την εικόνα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω ότι η ηλικία είναι ένα νούμερο. Θέλω να κερδίσω τίτλους, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και τους ανθρώπους που μας βοηθούν να δείξουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε».

Για τις σχέσεις με τα νέα παιδιά: «Συμπαθώ όχι μόνο τους Κωνσταντέλια – Τζίμα, αλλά και τους Μιχαηλίδη, Κουλιεράκη. Μου άρεσε πολύ να μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά με τις εμπειρίες μου, να τους βοηθήσω καθημερινά στις προπονήσεις γιατί έχουν όλη την καριέρα μπροστά τους».

Για τον Κωνσταντέλια: «Μου αρέσει πολύ να παίζω με τον Κωνσταντέλια, έχει την ίδια νοοτροπία με μένα. Με την ποιότητα που έχει μπορεί να κάνει κάτι ξεχωριστό. Μακάρι να παίξω πολλά παιχνίδια δίπλα του».