O Τάσος Μπακασέτας στο στόχαστρο της Βόλφσμπουργκ

Τάσος Μπακασέτας

i

©Photo by Hakan Burak Altunoz/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

O Τάσος Μπακασέτας στο στόχαστρο της Βόλφσμπουργκ

Πάνος Μαλακτάρης • 15:48 - 08.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο σύλλογος από τη Γερμανία φέρεται να είναι ανάμεσα στους άμεσα ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα

Η πολύ καλή πορεία του 29χρονου επιθετικού με τα χρώματα της Τραμπζονσπόρ φαίνεται πως τον έχει αναγάγει σε «μήλο της έριδος» για αρκετές ομάδες. Μία από τις φήμες που έχουν προσφάτως ακουστεί αφορά το σύλλογο της Μπολόνια. Μια πιθανή μετακίνησή του στο πρωτάθλημα της Serie A θα ήταν σίγουρα μια αναβάθμιση στην καριέρα του Κορίνθιου άσσου. 

Σύμφωνα ωστόσο με ρεπορτάζ που διαρρέει από Τουρκία μεριά, η Βόλφσμπουργκ είναι κι αυτή ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Όπως αναφέρει το εν λόγω tweet, μια πιθανή κίνηση των Γερμανών για να κάνουν δικό τους τον Μπακασέτα ο οποίος διανύει το τελευταίο έτος του συμβολαίου του με την Τραμπζονσπόρ, θα κυμαινόταν κοντά στ α6 εκατομμύρια ευρώ. 

Αν μια τέτοια κίνηση γινόταν πραγματικότητα, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο μια μετακίνηση του Έλληνα επιθετικού στην Mπουντεσλίγκα θα συνέχιζε την παράδοση των άλλων συμπατριωτών μας που έχουν διαπρέψει στα γερμανικά γήπεδα. Τόσο του Άγγελου Χαριστέα, όσο και του Ιωάννη Αμανατίδη, του Τάσου Δώνη αλλά και του Φάνη Γκέκα, ο ο οποίος μάλιστα έχει κατορθώσει να αναδειχτεί και πρώτος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα.