«Ο Τροστ-Έκονγκ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό, Τζένοα και Βερόνα»

Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ / watfordfc.com

i

Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ / watfordfc.com

«Ο Τροστ-Έκονγκ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό, Τζένοα και Βερόνα»

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:30 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 01.07.2023

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναμένεται να ολοκληρώσει σύντομα τις συζητήσεις για τη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού, την ώρα που το Sky Italia επαναφέρει στο προσκήνιο τον Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου βρίσκεται στο Μπαντ Έρλαχ και παρακολούθησε το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη σλοβενική Ρογκάσκα. Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής έχει επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του κεντρικού αμυντικού, για την κάλυψη του μεγαλύτερου κενού στο ρόστερ.

Το όνομα που απασχολεί τον Παπαδημητρίου δεν έχει «διαρρεύσει» στην επικαιρότητα. Από τον περίγυρο του Τριφυλλιού προκύπτει ότι οι συζητήσεις με τον παίκτη που έχει επιλεγεί, οδεύουν προς την ολοκλήρωση τους και το Σαββατοκύριακο αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

Πάντως, στην Ιταλία ανακινήθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ. Ο Νιγηριανός στόπερ της Γουότφορντ, τον οποίο όντως ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κλείσει προ δεκαημέρου, αλλά η διαπραγμάτευση δεν τελεσφόρησε.

Στη live ενημέρωση του «Sky Italia» για τις μεταγραφές, μεταφέρθηκε ως πληροφορία πως ο Τροστ-Έκονγκ αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στον Παναθηναϊκό, τη Τζένοα και τη Βερόνα. Χωρίς να παρασχεθούν άλλες λεπτομέρειες για το ζήτημα. 

Ο Τροστ-Έκονγκ τελείωσε τη σεζόν ως δανεικός στη Σαλερνιτάνα, η οποία δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς που είχε. Οπότε, ο 30χρονος αμυντικός επιστρέφει στη Γουότφορντ και ψάχνεται για τον επόμενο προορισμό του. 

Εξυπακούεται πως η απόκτηση του Τροστ-Έκονγκ κρύβει αρκετές δυσκολίες. Η τύχη του Νιγηριανού εξαρτάται από την οικογένεια Πότσο, έναν από τους δυσκολότερους συνομιλητές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. 

Είτε είναι ο Τροστ-Έκονγκ, είτε όχι, η κλεψύδρα αδειάζει για τη μεταγραφή ενός εκ των δύο στόπερ που έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός. Γιατί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει επιτακτικά έναν ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον.