Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού βρήκε ομάδα μετά από ένα χρόνο στον... πάγο

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο

i

© Intime

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού βρήκε ομάδα μετά από ένα χρόνο στον... πάγο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:36 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:37 - 30.06.2023

Έπειτα από ένα χρόνο μεταξύ πάγκου και ανεργίας, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Αμέρικα ντε Κάλι.

Ήταν 2 Ιουλίου του 2022 όταν ο Βίκτορ Ιμπάρμπο πάτησε τελευταία φορά γρασίδι, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Β-Βάρεν Ναγκασάκι στην αναμέτρηση εναντίον της Βεντοφόρετ Κοφού. Ακολούθησε ένα μεγάλο διάστημα στον πάγκο και εν τέλει, τον Φεβρουάριο του 2023, ο ίδιος αποχώρησε από την ομάδα. 

Στην Αμέρικα ντε Κάλι ο Ιμπάρμπο

Έκτοτε παρέμενε στα αζήτητα μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (30/6) όπου και βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πιο αναλυτικά, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκε από τη Αμέρικα ντε Κάλι, η οποία θα αποτελέσει τον 9ο σύλλογο της καριέρας του.

Στους «πράσινους» η άφιξη του δεν συνδυάστηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ο ίδιος ήρθε στην Ελλάδα ως επιλογή του Αντρέα Στραματσιόνι και μάλιστα κόστισε στην ομάδα ένα εκατ. ευρώ, ερχόμενος με δανεισμό από την Κάλιαρι. Ωστόσο τα χρήματα που δαπανήθηκαν δεν έπιασαν τόπο.

Ο Κολομβιανός δημιουργούσε θέματα στα αποδυτήρια, πιάστηκε από τους φίλους της ομάδας να ξενυχτάει παραμονή ενός ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και με τη φυγή του Στραματσιόνι «εξαφανίστηκε» εντελώς από τις προπονήσεις. Ακόμα και η αποχώρηση του αποτέλεσε ένα σήριαλ, όμως τελικά στις 31 Ιανουαρίου του 2017 ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με τον παίκτη.

Κορυφαίος της σεζόν ο νταμπλούχος Πινέδα – Στην πεντάδα δύο παίκτες του Ολυμπιακού κι ένας του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:45 - 30.06.2023

Κορυφαίος της σεζόν ο νταμπλούχος Πινέδα – Στην πεντάδα δύο παίκτες του Ολυμπιακού κι ένας του Παναθηναϊκού

Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ αναδείχθηκε κορυφαίος της σεζόν στη Super League. Ακολουθούν Χουάνγκ, Μπακαμπού από τον Ολυμπιακό, ο Πάλμα του Άρη και ο Μπρινιόλι από τον Παναθηναϊκό.

Για την ιστορία, με το «τριφύλλι» αγωνίστηκε συνολικά σε 19 παιχνίδια, πετυχαίνοντας τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ. Μάλιστα, όλα του τα τέρματα αφορούσαν ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τα δύο να έρχονται στους ομίλους του Europa League και το άλλο στα προκριματικά.