«Ο Τσίπρας μπορεί να είναι ο Ντραγκόφσκι του ΣΥΡΙΖΑ»: Η ατάκα δημοσιογράφου και η επική απορία της παρουσιάστριας (vid)

«Ο Τσίπρας μπορεί να είναι ο Ντραγκόφσκι του ΣΥΡΙΖΑ»: Η ατάκα δημοσιογράφου και η επική απορία της παρουσιάστριας (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:20 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 22.02.2024

Την ανάγκη ενός... Ντραγκόσφσκι έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως υποστήριξε στην εκπομπή «Action ΤΩΡΑ» ο δημοσιογράφος, Σεραφείμ Κοτρώτσος. Αυτό προκάλεσε την απορία της παρουσιάστριας, η οποία δεν γνώριζε τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε σπουδαία πρόκριση εναντίον του ΠΑΟΚ, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με το ματς να καταγράφεται ως ένα από τα κορυφαία στην ιστορία του θεσμού. Τα όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Λεωφόρο αποτέλεσαν θέμα και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Μία από τις αναφορές στο ματς έγινε μέσω της πολιτικής σκηνής και την έκανε ο δημοσιογράφος, Σεραφειμ Κοτρώτσος. Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ στάθηκε στις ανάγκες του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως η παράταξη έχει την ανάγκη ενός... Ντραγκόφσκι και ότι αυτός είναι ενδεχομένως ο Αλέξης Τσίπρας.

«Θα σου βάλω έναν τίτλο για το συνέδριο (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ). Αναζητείται Ντραγκόφσκι. Ψάχνουν στον ΣΥΡΙΖΑ έναν Ντραγκόφσκι», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο κ. Κοτρώτσος, για να έρθει η επική αντίδραση της παρουσιάστριας, Ντόρας Κουτροκόη. Η τελευταία κοιτούσε απορημένα και άρχισε να ρωτά: «Γιατί γελάτε όλοι. Ποιος είναι ο Ντραγκόφσκι είμαστε και εμείς εδώ». Τότε ο πρώτος της απάντησε λέγοντας πως:

«Είναι αυτή η τερματοφυλακάρα που έπιασε τρία πέναλτι και έσωσε έναν κακό Παναθηναϊκό, ο οποίος κατόρθωσε να πάρει την πρόκριση από έναν καλό ΠΑΟΚ για τον τελικό Κυπέλλου. Αυτό ψάχνουν στο συνέδριο. Δηλαδή κάποιον να αποκρούει τα πέναλτι του Κασσελάκη, γιατί αυτός θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Τα πέναλτι των διαφωνούντων και τα πέναλτι των δημοσκοπήσεων. Ποιος μπορεί να είναι ο Ντραγκόφσκι του συνεδρίου; Ο Τσίπρας μήπως;»