Ο Παναθηναϊκός τρολάρει τον Λουτσέσκου με έναν χαμένο σκούφο!

Ο Παναθηναϊκός τρολάρει τον Λουτσέσκου με έναν χαμένο σκούφο!

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:40 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 22.02.2024

Τα social media του Παναθηναϊκού τρόλαραν τον Ραζβάν Λουτσέσκου δημοσιεύοντας ένα σκίτσο με το σήμα κατατεθέν του Ρουμάνο προπονητή: ένα σκουφί στα απωλεσθέντα ενός αεροδρομίου.

Η παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στους πάγκους καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα με τις χαμηλές θερμοκρασίες, έχει συνδεθεί με ένα σκουφί. Ο Ρουμάνος έχει ένα αγαπημένο και το φορά διαρκώς ή τουλάχιστον έχει αρκετά με το ίδιο σχέδιο και το ίδιο χρώμα. 

Από τα social media του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να τρολάρουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, χρησιμοποιώντας το σήμα-κατατεθέν του, ένα σκουφί.

Digi Sport: Η «δικαίωση» Μιρτσέα Λουτσέσκου για Τερίμ και Ραζβάν σε... εφτά εβδομάδες

Digi Sport: Η «δικαίωση» Μιρτσέα Λουτσέσκου για Τερίμ και Ραζβάν σε... εφτά εβδομάδες

O Μιρτσέα Λουτσέσκου είχε προβλέψει ότι ο γιος του, Ραζβάν δεν πρόκειται να ηττηθεί από τον Φατίχ Τερίμ στις εν Ελλάδι μονομαχίες τους, όμως η τουρκική ιστοσελίδα Digi Sport υπενθύμισε πως η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ διέψευσε σύντομα τον Ρουμάνο προπονητή.

Στους λογαριασμούς που διατηρεί το Τριφύλλι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύτηκε ένα σκίτσο που απεικονίζει ένα σκουφί παρόμοιο με αυτό που φορά ο Ρουμάνος τεχνικός.

Το σκουφί απεικονίζεται σε έναν διάδρομο παραλαβής αποσκευών ενός αεροδρομίου, με την έπιγραφή-ένδειξη από πάνω του «lost and found». Σε μετάφραση στα ελληνικά, «χάθηκε και βρέθηκε».

Είναι ένα τρολάρισμα με την καλή έννοια του όρου, που συνηθίζεται στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μεταξύ των ομάδων. Βέβαια, δεν είναι τόσο διαδεδομένο στη χώρα μας, όπου ο ποδοσφαιρικός κόσμος είναι πιο εύθικτος.

Το νόημα του σκίτσου θα μπορούσε επίσης να θεωρηθεί πως ο Τερίμ πήρε... την προπονητική ταυτότητα του Λουτσέσκου, βγαίνοντας νικητής από τις δύο μονομαχίες τους.