Digi Sport: Η «δικαίωση» Μιρτσέα Λουτσέσκου για Τερίμ και Ραζβάν σε... εφτά εβδομάδες

Φατίχ Τερίμ και Ραζβάν Λουτσέσκου πριν τη ρεβάνς του Κυπέλλου

i

Intime

Digi Sport: Η «δικαίωση» Μιρτσέα Λουτσέσκου για Τερίμ και Ραζβάν σε... εφτά εβδομάδες

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:36 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 22.02.2024

O Μιρτσέα Λουτσέσκου είχε προβλέψει ότι ο γιος του, Ραζβάν δεν πρόκειται να ηττηθεί από τον Φατίχ Τερίμ στις εν Ελλάδι μονομαχίες τους, όμως η τουρκική ιστοσελίδα Digi Sport υπενθύμισε πως η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ διέψευσε σύντομα τον Ρουμάνο προπονητή.

Μερικές φορές είναι προτιμότερο να σωπαίνεις, παρά να μιλάς... Λίγες μέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Φατίχ Τερίμ, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είχε προβλέψει ότι ο γιος του Ραζβάν δεν πρόκειται να χάσει από τον Τούρκο προπονητή. Μία πρόβλεψη που μάλλον θα καταδυναστεύει για καιρό τον κόουτς του ΠΑΟΚ.

Ο πατήρ Λουτσέσκου είχε εκστομίσει την προαναφερθείσα ατάκα στον τουρκικό Τύπο την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου του 2024. Εφτά εβδομάδες αργότερα ή αλλιώς, 49 μέρες, μάλλον ο Ρουμάνος θα μετάνιωσε για την ατυχή δήλωση του... Με την οποία απλώς επιβάρυνε τον γιο του.

Γιατί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, ο Παναθηναϊκός απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στην άτυπη μάχη των πάγκων, ο Φατίχ Τερίμ αναδείχτηκε νικητής επί του Ραζβάν Λουτσέσκου. Έστω και με την εύνοια της τύχης, για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς.

«Δεν νομίζω ότι ο γιος μου ο Ραζβάν θα χάσει έναν αγώνα από την Τερίμ» είχε υποστηρίξει ο Μιρτσέα Λουτσέσκου. Πριν μία εβδομάδα ο Τερίμ διέψευσε πρακτικά τον άλλοτε ανταγωνιστή του στο τουρκικό πρωτάθλημα με το διπλό του Τριφυλλιού στην Τούμπα και στη ρεβάνς, πανηγύρισε την πρόκριση, ολοκληρώνοντας τη... διάψευση.

Η τουρκική ιστοσελίδα Digi Sport άδραξε την ευκαιρία και υπενθύμιση στην πλατφόρμα «Χ» την αποτυχία της πρόγνωσης του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Χωρίς σχολιασμό, είναι η αλήθεια, με μία απλή καταγραφή των ημερομηνιών και των γεγονότων.

Στην ανάρτηση της, η Digi Sport τονίζει τη δήλωση του Μιρτσέα Λουτσέκου με την υπενθύμιση της ημερομηνίας και έπειτα, με την ημέρα διεξαγωγής της ρεβάνς, γράφει ότι «ο Παναθηναϊκός του Φατίχ Τερίμ απέκλεισε τον ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου». Γιατί μερικές φορές,«κρείττον του λαλείν το σιγάν» όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι...