Παράνοια στα αποδυτήρια με παίκτες και Αλαφούζο: «Είναι τρελός ο πρόεδρος» (vid)

Ο Αλαφούζος αγκαλιάζει τον Ντραγκόβσκι μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ

i

Intime

Παράνοια στα αποδυτήρια με παίκτες και Αλαφούζο: «Είναι τρελός ο πρόεδρος» (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:04 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 22.02.2024

O Γιάννης Αλαφούζος πήγε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε νέα πριμ για το Κύπελλο και αποθεώθηκε από τους ποδοσφαιριστές!

Το απόλυτο κονστράστ συναισθημάτων βίωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε κάθε λόγο να αγχώνεται περισσότερο από κάθε άλλον για την κατάληξη του δεύτερου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, αφού είναι αυτός που πληρώνει τα χρήματα για την τήρηση του προύπολογισμού.

Ήταν τόσο μεγάλο το άγχος του Αλαφούζου, που μετά την πρόκριση του Τριφυλλιού στα πέναλτι, πανηγύρισε και εκείνος σαν μικρό παιδί. Ο Αλαφούζος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και γιόρτασε μαζί με τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ έσπευσε να αγκαλιάσει τον Φατίχ Τερίμ.

Πάντως, οι πιο συναρπαστικές σκηνές καταγράφηκαν στα αποδυτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης». Όταν ο Αλαφούζος επισκέφτηκε τους παίκτες για να τους συγχαρεί προσωπικά για την επιτυχία τους.

Εκτός από τα μπράβο, τις αγκαλιές και τα «high-five», ο Αλαφούζος επιβεβαίωσε ότι την καταβολή του πριμ των 500.000 ευρώ για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Αλλά δεν αρκέστηκε σε αυτό.

Πανικός στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά την πρόκριση - «Τρελαμένος» ο Αλαφούζος αγκάλιασε όλους τους παίκτες (gallery)

Πανικός στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά την πρόκριση - «Τρελαμένος» ο Αλαφούζος αγκάλιασε όλους τους παίκτες (gallery)

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος πήγε στα αποδυτήρια και πανηγύρισε έξαλλα με τους παίκτες και τον Τερίμ την πρόκριση στον τελικό.

Γιατί ο Αλαφούζος ανακοίνωσε νέο πριμ άλλων 500.000 ευρώ, εφόσον οι «πράσινοι» κατακτήσουν το τρόπαιο! Μία ανακοίνωση που έγινε δεκτή με γύρο αποθέωσης για τον εφοπλιστή, υπό την ιαχή «είναι τρελός ο πρόεδρος»!.

Η χαρά του Αλαφούζου ήταν εμφανέστατη, με τον ίδιο να απολαμβάνει τη στιγμή σε ένα από τα καλύτερα βράδια του στην ηγεσία του Συλλόγου. Με την προσδοκία να έχει συνέχεια και τη στέψη του Παναθηναϊκού ως Κυπελλούχου τον Μάιο.