Tο υπογεγραμμένο καπέλο του Τερίμ με την ημερομηνία πρόκρισης (pic)
i

© PrtScr

Tο υπογεγραμμένο καπέλο του Τερίμ με την ημερομηνία πρόκρισης (pic)

Γιάννης Λιβανός 10:08 - 22.02.2024

Ανεξίτηλα χαραγμένη στην μνήμη του θέλει να μείνει η πρόκριση του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ (21/02) ο Φατίχ Τερίμ και έτσι υπέγραψε το καπέλο που φορούσε, γράφοντάς πάνω και την ημερομηνία της συγκλονιστικής αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός σε έναν πραγματικά συναρπαστικό ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ κατόρθωσε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Το «τριφύλλι» νίκησε με 6-5 τον ΠΑΟΚ στα πέναλτι, με τον Ντραγκόβσκι να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη «ρωσική ρουλέτα» πιάνοντας τρεις εκτελέσεις των παικτών του «δικεφάλου του βορρά».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού βίωσε έντονα όλη την αναμέτρηση και μετά το πέρας αυτής θέλησε να την κρατήσει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του. Για τον λόγο αυτόν λοιπόν, ο Τούρκος κόουτς έβαλε την υπογραφή του στο καπέλο που φορούσε καθ΄ όλη τη διάρκεια του καθηλωτικού παιχνιδιού και έγραψε πάνω και την ημερομηνία του αγώνα, δηλαδή 21/02/2024.

Ο Τερίμ μάλιστα κοινοποίησε μία ιστορία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το «ενθύμιο-αναμνηστικό» αυτό από το ματς της Τετάρτης (21/02), προκειμένου να μοιραστεί τη χαρά του με τους ακολούθους και διαδικτυακούς του φίλους.