Το «ευχαριστώ» του Σπόραρ στον Ντραγκόβσκι και το backstage της πρόκρισης του Παναθηναϊκού

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ

i

Intime

Το «ευχαριστώ» του Σπόραρ στον Ντραγκόβσκι και το backstage της πρόκρισης του Παναθηναϊκού

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:41 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 22.02.2024

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα ένα δεκάλεπτο βίντεο με πλάνα από την παρακάμερα της πρόκρισης στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ!

Η επόμενη μέρα ενός τόσο συναρπαστικού και συγκλονιστικού ημιτελικού του Κυπέλλου, περιλαμβάνει πολλά backstage θέματα. Είτε πρόκειται για πλάνα, είτε φωτογραφίες, είτε ιστορίες. Από την αποθέωση των παικτών στον Γιάννη Αλαφούζο στα αποδυτήρια και την ανακοίνωση του πριμ, την μέριμνα του Γερεμέγεφ για τον Μπάμπα και τον Τούρκο σπίκερ που τρελάθηκε με την πρόκριση του Παναθηναϊκού!

Τη δική τους οπτική για την επιτυχία των «πράσινων» έδωσαν και από το Τριφύλλι με τη δημοσιοποίηση της παρακάμερας. Ένα δεκάλεπτο βίντεο που αποτυπώνει στιγμιότυπα από την άφιξη της αποστολής στο «Απόστολος Νικολαΐδης», τα συναισθήματα στη διάρκεια του 90λεπτου και τις έντονες συγκινήσεις με την απογοήτευση, τη χαρά και το ξέσπασμα στη διαδικασία των πέναλτι.

Ίσως η πιο έντονη σκηνή να είναι τα απανωτά «thank you» του Άντραζ Σπόραρ προς τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, επειδή με τις αποκρούσεις του ο Πολωνός γκολκίπερ πιστώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο της πρόκρισης του Παναθηναϊκού. Ο Σλοβένος αστόχησε στην πρώτη εκτέλεση και πρόσθεσε αμέσως μεγάλο βάρος στους συμπαίκτες του.

Για αυτό όταν ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε με πρωταγωνιστή τον Ντραγκόβσκι, ο Σπόραρ ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που τον απάλλαξε από την ενοχή. Με τον Πολωνό να βρίσκεται σε έκσταση από τις αγκαλιές και τους πανηγυρισμούς.

Το βίντεο έχει και άλλα σημαντικά σημεία από το ματς του «Απόστολος Νικολαΐδης». Όπως τις ομιλίες του Φατίχ Τερίμ πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά και πριν τις εκτελέσεις των πέναλτι. Καθώς και την επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στα αποδυτήρια και στο γραφείο του Τερίμ.

Εννοείται πως ξεχωρίζει η αποθέωση στον Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, τον απόλυτο ήρωα των πέναλτι. Με τις αποκρούσεις του 26χρονου γκολκίπερ από άλλες λήψεις σε σύγκριση με την μετάδοση της Cosmote και το ξέσπασμα όλης της ομάδας μετά το «happy end»!