Τούρκος σπίκερ τρελάθηκε με Λημνιό, Ντραγκόβσκι και την πρόκριση του Παναθηναϊκού (vid)

Φατίχ Τερίμ

i

Intime

Τούρκος σπίκερ τρελάθηκε με Λημνιό, Ντραγκόβσκι και την πρόκριση του Παναθηναϊκού (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:01 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 22.02.2024

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ δεν πανηγυρίστηκε μόνο από τους οπαδούς του Τριφυλλιού, αλλά και από τους Τούρκους που παρακολουθούν φανατικά τις επιδόσεις του Φατίχ Τερίμ στην Ελλάδα!

Από τα Χριστούγεννα και μετά που ο Φατίχ Τερίμ ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, ο τουρκικός Τύπος ασχολείται διαρκώς με τα πεπραγμένα του. Άλλωστε, ο «αυτοκράτορας» είναι ένας μύθος για το ποδόσφαιρο της Τουρκίας, με αξεπέραστα επιτεύγματα και με ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του, γυρισμένο από το Netflix.

Κανάλι ιδιοκτησίας του Ατζούν Ιλιτζαλί, του... προξενητή της συμφωνίας του Τερίμ με τον Γιάννη Αλαφούζο, έχει αγοράσει τα δικαιώματα μετάδοσης για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στη γειτονική χώρα και δεν ήταν δυνατόν να μην μεταδώσει τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Τούρκος σπίκερ ο οποίος περιέγραψε την αναμέτρηση, είχε πάρα πολύ πάθος και ένταση και έμοιαζε να έχει αδυναμία στους «πράσινους», μάλλον λόγω της παρουσίας του Τερίμ στον πάγκο τους. Θαυμαστής του συμπατριώτη του, πιθανότατα.

Με σιγουριά δεν θα το μάθουμε ποτέ, αλλά ο Τούρκος σπίκερ έζησε έντονα το ματς και έδωσε... τα ρέστα του στο γκολ του Παναθηναϊκού, καθώς και στην κάλυψη της διαδικασίας των πέναλτι. Φωνάζοντας με έμφαση τα ονόματα του Λημνιού και του Ντραγκόβσκι.

Μετά το άστοχο πέναλτι του Σαμάτα και την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου, ο sportscaster ξέσπασε ακόμα περισσότερο και έδειχνε να πανηγυρίζει που ο Τερίμ θα διεκδικήσει άλλο ένα τρόπαιο στην Ελλάδα, εκτός από το πρωτάθλημα.

Είναι δύσκολο να φανταστούμε τις αντιδράσεις των Τούρκων συναδέρφων αν ο Παναθηναϊκός στεφθεί πρωταθλητής ή Κυπελλούχος. Σίγουρα θα είναι πιο φαντασμαγορικές και απόλυτα ενδεικτικές του μεγέθους του Φατίχ Τερίμ για το άθλημα στην πατρίδα του.