Ο Τζίμας τρελαίνει ξανά την Ελλάδα!

Στέφανος Τζίμας

i

©intime

Ο Τζίμας τρελαίνει ξανά την Ελλάδα!

Μάνος Τσαλγατίδης 21:12 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 22.04.2023

Απίθανα τα νούμερα του νέου wonderkid του Δικεφάλου με την ομάδα του ΠΑΟΚ Β.

Ο Στέφανος Τζίμας στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη -με ανατροπή- του ΠΑΟΚ Β επί του Ηρακλή Λάρισας, έχοντας στο ενεργητικό του δύο γκολ και δύο ασίστ. 

Ο 17χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, πέρασε στην αναμέτρηση ως αλλαγή στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και άμεσα έκανε αισθητή την παρουσία του, οδηγώντας την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου στη νίκη. 

Το next big thing του ΠΑΟΚ, τρελαίνει και την Super League 2 την φετινή σεζόν, αφού καταγράφει εκπληκτικές επιδόσεις, μετρώντας πλέον έξι γκολ και τρεις ασίστ σε εννιά συμμετοχές.

Ο Τζίμας, παράλληλα μετράει και ένα γκολ στη Super League, ενώ έχει στο ενεργητικό του και πέντε γκολ με την Κ19 του Δικεφάλου, με τον νεαρό επιθετικό να είναι ασταμάτητος την φετινή σεζόν.

Παρά τις αρκετά λιγότερες συμμετοχές από τους περισσότερους παίκτες του ΠΑΟΚ Β, ο Τζίμας βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ με έξι γκολ, πίσω μόνο από τους Χατζηστραβό και Μπράντονιτς, που έχουν επτά και εννέα τέρματα αντίστοιχα. 

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Στέφανος Τζίμας σκόραρε έξι φορές σε 343 λεπτά, δηλαδή στατιστικά πετυχαίνει ένα γκολ, κάθε 57,1 λεπτά που βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο.