Η τελευταία πρόβα και οι αποφάσεις του Λουτσέσκου

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

©intime

Η τελευταία πρόβα και οι αποφάσεις του Λουτσέσκου

Μάνος Τσαλγατίδης 14:04 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:27 - 23.04.2023

Ο ΠΑΟΚ προπονείται για τελευταία φορά πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Λουτσέσκου καλείται να πάρει αποφάσεις για την ενδεκάδα.

Ολοκληρώνει σήμερα (22/4) το απόγευμα την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού (23/4) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των Play off της Super League.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από ισοπαλία με 1-1 στη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία όμως του έδωσε την πρόκριση για τον τελικό του θεσμού.

Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ έβγαλε στη φόρα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε: «Θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:41 - 21.04.2023

Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ έβγαλε στη φόρα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε: «Θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου»

Ο Νορβηγός διαιτητής Έσπεν Έσκας που είχε οριστεί στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ τον περασμένο Φλεβάρη αποκάλυψε τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε από Έλληνες οπαδούς.

Η διακοπή έδωσε ανάσες στους ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον τελευταίο να μετρά μια σημαντική απώλεια για την ομάδα του. Ο Κάλεντ Νάρεϊ έχει τεθεί νοκ άουτ, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες.

Επί του παρόντος στα «πιτς» βρίσκονται οι Ζόαν Σάστρε, Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς, οι οποίοι προπονούνται ατομικά καθημερινά με στόχο να επιστρέψουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Στις 18:00 οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι με τους «πράσινους». Η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας κι έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή των «ασπρόμαυρων».