Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ έβγαλε στη φόρα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε: «Θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου»

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

i

©Intime

Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ έβγαλε στη φόρα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε: «Θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου»

Sportal newsroom 13:41 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 21.04.2023

Ο Νορβηγός διαιτητής Έσπεν Έσκας που είχε οριστεί στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ τον περασμένο Φλεβάρη αποκάλυψε τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε από Έλληνες οπαδούς.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει της ΑΕΚ με 2-0 στην Τούμπα, με τα γκολ των Νάρεϊ και Κουλιεράκη

Στην εν λόγω αναμέτρηση, είχε οριστεί ο Νορβηγός διαιτητής Έσπεν Έσκας, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «VG» της πατρίδας του, μίλησε για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο αλλά και για τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε από Έλληνες οπαδούς.

Μπλάνκο στο Sportal: «Θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ - Ο Αλμέιδα άλλαξε την ομάδα»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:42 - 21.04.2023

Μπλάνκο στο Sportal: «Θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ - Ο Αλμέιδα άλλαξε την ομάδα»

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο μίλησε στο Sportal και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους στόχους της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, τον Σέρχιο Αραούχο και τόνισε την επιθυμία του να αναλάβει κάποιο πόστο στην «Ένωση».

«Θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου» και «Έλα στην Αθήνα μπ@στ@ρδε κι αν γλιτώσεις τον φόνο θα είναι θαύμα. Ντροπή σου», ήταν μερικά από τα σοκαριστικά μηνύματα που δημοσίευσε ο Νορβηγός ρέφερι.

«Το γήπεδο ήταν γεμάτο δύο ώρες πριν από τον αγώνα και νιώθεις ότι υπάρχουν τόσοι αστυνομικοί και στρατιωτικοί όσοι οπαδοί του ποδοσφαίρου, παρά το γεγονός ότι δεν επιτρέπονται οι φιλοξενούμενοι οπαδοί. Αυτοί οι αγώνες έχουν ιστορικό βίας, και μάλιστα δολοφονίας, επομένως οι εκτός έδρας οπαδοί απαγορεύονται. Και αυτό είναι, κατά κάποιο τρόπο, καλό για εμάς ως διαιτητές», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νορβηγός ρέφερι.

Υπενθυμίζεται ότι σε εκείνη την αναμέτρηση, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν έντονα παράπονα από τις αποφάσεις του Έσκας. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, για δύο φάσεις, όπου θεώρησαν ότι έπρεπε να αποβάλει παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τη φάση του 20ου λεπτού, όπου ο Ολιβέιρα πάτησε τον Αραούχο κι εκείνη του 26ου λεπτού, όπου ο Λιβάι Γκαρσία ανατράπηκε από τον Ίνγκασον.