Ο Τζούρισιτς χάνει τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Φίλιπ Τζούρισιτς

i

Intime

Ο Τζούρισιτς χάνει τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:48 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 12.01.2024

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό χωρίς τον Φίλιπ Τζούρισιτς. Ο Σέρβος υπέστη θλάση, αμφίβολος για τη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Τσέριν.

Οι δυσάρεστες εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν για τον Φίλιπ Τζούρισιτς. Ο Σέρβος μέσος ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, θα χάσει τόσο την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όσο και τη ρεβάνς του Κυπέλλου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Τζούρισιτς υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα έδειξαν θλάση Α' βαθμού στον ορθό μηριαίο. Κάτι που σημαίνει πως ο 32χρονος χαφ θα απουσιάσει από τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι, αλλά και από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης τη μεθεπόμενη Κυριακή.

Πλέον, ο στόχος του Τζούρισιτς είναι να προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που έπεται των Αρκάδων. Η συμμετοχή του θα κριθεί οριακά και ανάλογα με το πως θα κυλήσει η αποθεραπεία του.

Αμφίβολος για την «Αγιά Σοφιά» είναι ο Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος νιώθει ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο και θα δοκιμάσει να προπονηθεί το Σάββατο, στην τελευταία προπόνηση των «πράσινων» πριν αντιμετωπίσουν την Ένωση.

Καρεμπέ: «Η άφιξη του Τερίμ στον Παναθηναϊκό, έκανε τους οπαδούς της Φενέρ και της Μπεσίκτας να υποστηρίζουν Ολυμπιακό»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:06 - 12.01.2024

Καρεμπέ: «Η άφιξη του Τερίμ στον Παναθηναϊκό, έκανε τους οπαδούς της Φενέρ και της Μπεσίκτας να υποστηρίζουν Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ συμμετείχε σε εκδήλωση στην Αττάλεια της Τουρκίας κι αναφέρθηκε στις επιτυχίες στην καριέρα του, ενώ μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για την άφιξη του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό.

Αύριο θα διαπιστώσει ο Φατίχ Τερίμ την ετοιμότητα του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός έχει αναρρώσει από τις ιώσεις που τον ταλαιπώρησαν, αλλά έχει καταπονηθεί. Για αυτό, άλλωστε, ο Τούρκος απέκλεισε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη.

Τουλάχιστον, ο Τερίμ ευελπιστεί να μην προκύψει νέο πρόβλημα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αφού ήδη έχει πολλές και σημαντικές απουσίες. Στον αντίποδα, δεν περιμένει άλλη επιστροφή με εξαίρεση τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό του Τριφυλλιού.