Επίκειται ραντεβού Μπερνάρ με την Ατλέτικο Μινέιρο

Μπερνάρ

i

Intime

Επίκειται ραντεβού Μπερνάρ με την Ατλέτικο Μινέιρο

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:46 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 12.01.2024

Ο ατζέντης του Μπερνάρ αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στο Μπέλο Οριζόντε, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της Ατλέτικο Μινέιρο για ενδεχόμενη συνεργασία.

Ο Μπερνάρ αφοσιώνεται στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και παρά τα συνεχόμενα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία για το μέλλον του, ο ίδιος δεν ασχολείται. Με εξαίρεση μία δήλωση του, με την οποία ο 30χρονος μεσοεπιθετικός εξέφρασε την επιθυμία να επαναπατριστεί για χάρη της Ατλέτικο Μινέιρο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Μπερνάρ, δεν μεριμνά για τις υποθέσεις του πελάτη του. Άλλωστε, ο διεθνής με τη «σελεσάο» έχει από την Πρωτοχρονιά, το δικαίωμα να υπογράψει με την ομάδα της αρεσκείας του, εν όψει του καλοκαιριού.

Η φίρμα «Andriano Sports» με την οποία συνεργάζεται ο Μπερνάρ. έχει προκαταρκτικές επαφές με Βραζιλιάνους παράγοντες και συζητά το ενδεχόμενο συμφωνίας. Ο Μπερνάρ έχει εξαιρετική φήμη στην πατρίδα του και το σοβαρό ενδιαφέρον δεν λείπει.

Πάντως, το «Andriano Sports» προσπαθεί πρωτίστως να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Μπερνάρ, σε ότι αφορά την επιστροφή στην Ατλέτικο Μινέιρο. Για να κλείσει ταυτόχρονα την πιο συμφέρουσα συμφωνία για τον ποδοσφαιριστή.

Η ιστοσελίδα «Fala Galo», επικαλούμενη «πηγές» στη διοίκηση της Ατλέτικο Μινέιρο, υποστηρίζει πως την επόμενη εβδομάδα θα μεταβεί στο Μπέλο Οριζόντε, ένας από τους μάνατζερ που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση του Μπερνάρ.

Το ραντεβού του εκπροσώπου του Μπερνάρ με τους ιθύνοντες της «Γκάλο», θα έχει αντικείμενο την επιστροφή του παίκτη από την 1η Ιουλίου. Και θα τεθούν όλα επί τάπητος, από το οικονομικό και τη διάρκεια, μέχρι τις λεπτομέρειες.