Η... σπόντα του Λιάγκα στη Βουλγαράκη για τον Ιωαννίδη: «Να μην πηγαίνεις γήπεδο»

Λιάγκας - Ιωαννίδης - Βουλγαράκη

i

© PrtScr

Η... σπόντα του Λιάγκα στη Βουλγαράκη για τον Ιωαννίδη: «Να μην πηγαίνεις γήπεδο»

Sportal newsroom 14:35 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 12.01.2024

Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό» πέταξε «σπόντα» στην Ελένη Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Γιώργος Λιάγκας κι οι συνεργάτες του για ένα ακόμα πρωί κράτησαν παρέα στους τηλεθεατές. Στο πάνελ της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Το Πρωϊνό» συμμετέχει κι η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία στη σημερινή εκπομπή δεν μπορούσε να μιλήσει πολύ γιατί είχε «κλείσει» η φωνή της. 

Έτσι, οι συμπαρουσιαστές της την πείραζαν συνεχώς και μάλιστα κάποια στιγμή ο Γιώργος Λιάγκας «πέταξε» μια σπόντα, λέγοντάς της «Να μην πηγαίνεις στο γήπεδο Ελένη μου».

Η Ελένη Βουλγαράκη αρνήθηκε ότι πήγε κι ο παρουσιαστής συνέχισε να την πειράζει. «Δεν μου είπες ότι πήγες στο μπάσκετ; Από την τηλεόραση το είδες;» της είπε ο Γιώργος Λιάγκας και γέλασε.

Προφανώς η σπόντα του Γιώργου Λιάγκα για το γήπεδο, ήταν επειδή η Ελένη Βουλγαράκη είναι ζευγάρι με τον 24χρονο επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Στην αρχή η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δεν επιβεβαίωνε τις φήμες για τη σχέση της με τον Ιωαννίδη, αλλά προχτές το επιβεβαίωσε μέσω μια ανάρτησής της στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη ανήρτησε σε instastory την τούρτα του Φώτη Ιωαννίδη για τα γενέθλιά του.

Παρακολουθείστε το στιγμιότυπο από το 2:34 κι έπειτα: