Οι σπόντες του Λιάγκα στη Βουλγαράκη για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Ιωαννίδη (vid)

Λιάγκας - Ιωαννίδης - Βουλγαράκη

i

© PrtScr

Οι σπόντες του Λιάγκα στη Βουλγαράκη για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Ιωαννίδη (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:41 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 05.01.2024

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν άφησε ασχολίαστες τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, σχετικά με τις σχέσεις που διατηρεί η Ελένη Βουλγαράκη με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Η Ελένη Βουλγαράκη κι ο Φώτης Ιωαννίδης είναι το νέο ζευγάρι της πόλης. Η 34χρονη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια είναι σε σχέση με τον 24χρονη διεθνή επιθετικό του Παναθηναϊκού εδώ και περίπου τέσσερις μήνες. Η φημολογία για τη σχέση τους ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (3/1) από το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη και όσα ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» λέγεται ότι είναι σε σχέση και πολύ ερωτευμένοι. 

Ο 24χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού αν και πάντα έμενε στη Γλυφάδα αποφάσισε να αφήσει τα νότια προάστια και να μετακομίσει στα βόρεια προάστια για χάρη της αγαπημένης του. Οι δυο τους ξεκλέβουν χρόνο από τις υποχρεώσεις τους και κάνουν πράγματα μαζί. Τα Χριστούγεννα έκαναν ένα ταξίδι στο Λονδίνο και πέρασαν μερικές πολύ όμορφες στιγμές. Αυτό ήταν άλλωστε και αυτό που «πρόδωσε» τη σχέση τους. Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και μία φωτογραφία του ζευγαριού, όπου διασκεδάζουν σε νυχτερινό μαγαζί.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, ο Γιώργος Λιάγκας δεν θέλησε να αφήσει ασχολίαστες τις φήμες που κυκλοφορούν. 

Συγκεκριμένα, και μετά την προβολή ενός θέματος για τη φημολογούμενη σχέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου με τον Νίκο Παππά στο «Πρωινό», η Ελένη Βουλγαράκη ανέφερε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει αν γνωρίζει κάτι, με τον Γιώργο Λιάγκα να της λέει: «Γιατί δεν θα πεις κάτι; Για να μη ρωτήσουμε για σένα μετά. Για σένα δεν θα ρωτήσουμε, γιατί έχεις το προνόμιο να είσαι στην εκπομπή μας. Και να ξέρουμε δεν θα ρωτήσουμε», ενώ στη συνέχεια ο παρουσιαστής σχολίασε με νόημα: «Η ουσία είναι ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου με τον Νίκο Παππά δεν κρύβονται. Εσύ Ελένη κρύβεσαι; Γενικά ρωτάω». 

Η Ελένη Βουλγαράκη πέρασε αμήχανα στο επόμενο θέμα, χωρίς να σχολιάζει κάτι, με τον Γιώργο Λιάγκα να συνεχίζει: «Είδες; Αυτή τις μοιράζεται τις πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Ρε, την Ελένη… Δεν σκοπεύεις να πεις κάτι, εντάξει, δεκτό».

Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής δεν έμεινε εκεί, καθώς στη συνέχεια πέταξε ξανά τις σπόντες του με αφορμή τη σχέση του Νίκου Βέρτη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

«Είδες Ελένη μου; Σιγά σιγά όλοι οι έρωτες βγαίνουν. Ξέρεις τι λέει ο ελληνικός λαός Ελένη μου; Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, Ελένη μου. Άμα είναι να περιμένουμε επτά χρόνια ρε Ελένη για να μάθουμε αν είσαι σε σχέση…», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.