Έβγαλε μέρος της προπόνησης του ΟΦΗ ο Ριέρα

Ριέρα

i

Ριέρα/©Intime

Έβγαλε μέρος της προπόνησης του ΟΦΗ ο Ριέρα

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:27 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:32 - 17.11.2023

Ο Άντριαν Ριέρα συμμετείχε σε μέρος της σημερινής (17/11) προπόνησης του ΟΦΗ. Ο Μάρκο Μπάκιτς έκανε θεραπεία κι ο Γιόν Τοράλ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

H σημερινή (17/11) προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είδε τον Άντριαν Ριέρα να συμμετέχει σε μέρος του προγράμματος. 

Ο Μάρκο Μπάκιτς συνέχισε θεραπεία, ενώ οι Γιόν Τοράλ και Γιάννης Θεοδοσουλάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. 

Στην προπόνηση του ΟΦΗ συμμετείχαν για μια ακόμη ημέρα οι ποδοσφαιριστές της Κ19, Ζαχαριουδάκης, Πιστικός, Φαϊτάκης και Χότζα, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς, Dan Glazer, Gudmundur Thorarinsson, Αντρέας Καρώ, Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης. Η επόμενη προπόνηση της ομάδας της Κρήτης έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (18/11), στις 10:30 π.μ. 

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε σήμερα πως εγκαινιάζει τη στήλη "The ΟΦΗcials" στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Οπαδοί του ΟΦΗ μπήκαν στο γήπεδο και τα έλεγαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Νταμπράουσκας και τους παίκτες (gallery/vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:33 - 11.11.2023

Οπαδοί του ΟΦΗ μπήκαν στο γήπεδο και τα έλεγαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Νταμπράουσκας και τους παίκτες (gallery/vid)

Μετά τη λήξη του ματς ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), οι οπαδοί των ασπρόμαυρων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και συζήτησαν με τον Βάλντας Νταμπράουσκας σε έντονο ύφος.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με σεβασμό στην ιστορία της, εγκαινιάζει τη στήλη «The ΟΦΗcials» στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας στα Social Media. Από σήμερα, ποδοσφαιριστές οι οποίοι με την αγωνιστική τους παρουσία έγραψαν το όνομά τους στη σύγχρονη ιστορία του ΟΦΗ, θα έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση με αναρτήσεις για τα γενέθλιά τους, αλλά και τις μεγάλες στιγμές της καριέρας τους!».