Επιστροφή για Μπαλογιάννη, εκτός ο Τοράλ για τον ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο

Μπαλογιάννης

i

©intime

Επιστροφή για Μπαλογιάννη, εκτός ο Τοράλ για τον ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο

Sportal newsroom 15:41 - 28.04.2023

Με τον Κώστα Μπαλογιάννη, αλλά χωρίς τον Γιαν Τοράλ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού θα κατέβει ο ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο ΟΦΗ θα έρθει αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο για την πέμπτη αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας λοιπόν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Μπαλογιάννη που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αντίθετα εκτός έμεινε ο Γιαν Τοράλ, που αποκόμισε τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Το δελτίου τύπου της κρητικής ομάδας: 

«Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στατικές φάσεις περιελάμβανε η σημερινή (28/4) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (29/4, 19:15).

Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Φροίξος Γρίβας και Βασίλης Σηφάκης συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, με τον Jon Toral να συνεχίζει θεραπεία. Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Δημήτρης Σωτηρίου, Thievy Bifouma, Mesaque Dju, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Την 20μελή αποστολή, στην οποία επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, απαρτίζουν οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Mπαλογιάννης, Τοράρινσον, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Διαμαντής, Γιοχού, Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Νέιρα, Μοσκέρα, Γκρόνινγκ, Ντίκο, Φελίπε».