Φελίπε: «Θέλω πολλά γκολ με τον ΟΦΗ» - Το μήνυμα του Μπούση για τη νέα σεζόν

Ο Λουίζ Φελίπε.

i

©intime

Φελίπε: «Θέλω πολλά γκολ με τον ΟΦΗ» - Το μήνυμα του Μπούση για τη νέα σεζόν

Sportal newsroom 18:41 - 04.07.2023

Ο Λουίς Φελίπε και ο Δημήτρης Μπούσης έχουν υψηλές προσδοκίες για τον ΟΦΗ της νέας περιόδου.

Την επιθυμία να πετύχει πολλά γκολ τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Λουίς Φελίπε.

Ο Βραζιλιάνος φορ του ΟΦΗ μίλησε στην ιστοσελίδα terra.com.br κι αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην ομάδα του Ηρακλείου την επόμενη σεζόν. Ο Φελίπε στάθηκε στην αγάπη των οπαδών του ΟΦΗ και δήλωσε πανέτοιμος για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε: «Στον ΟΦΗ πάντα ένιωθα σαν το σπίτι μου γιατί από την αρχή με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Όταν επέστρεψα, φάνηκε σαν να μην είχα φύγει ποτέ, είχα τέτοια αγάπη από τον κόσμο. Θέλω να βοηθήσω να πάει καλά η ομάδα στο πρωτάθλημα και να πετύχω πολλά γκολ. Και κυρίως να με αφήσουν ήσυχο οι τραυματισμοί μου.

Οι πρώτοι μήνες του 2023 ήταν λίγο δύσκολοι για μένα, γιατί ήρθα δίχως να έχω κάνει προετοιμασία, δεν ήμουν έτοιμος. Σκόραρα στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά μετά είχα έναν τραυματισμό στον μηρό και έμεινα εκτός για δύο μήνες. Επέστρεψα όταν μπήκε το πρωτάθλημα στην τελική ευθεία ενώ απέμεναν τρία παιχνίδια. Για την φετινή σεζόν θέλω να ξεκινήσω πολύ καλύτερα, γιατί προέρχομαι από μια πολύ καλή προετοιμασία την περίοδο των διακοπών και είμαι συγκεντρωμένος στις προπονήσεις».

Ο Δημήτρης Μπούσης, παράλληλα, γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Μιχάλη Μπούση με ανάρτηση του στο twitter έδωσε το δικό του μήνυμα για τη νέα χρονιά. Ο Δημήτρης δείχνει ότι έχει δεθεί με τον σύλλογο και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ανέφερε: 

«Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή αρχή. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να είμαστε δυνατοί, υγιείς και ενωμένοι ως ομάδα. Είμαι ανυπόμονος να σας δω να παίζετε αυτή την σεζόν και πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε πολλά να δείξουμε και είμαστε ικανοί για μια πολύ καλή χρονιά. Πάντα μαζί, μόνο ΟΦΗ».