Ο ΟΦΗ ηττήθηκε 2-0 από τη Χέρενφεν - Τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του και πήγε στο νοσοκομείο ο Λαμπρόπουλος

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε 2-0 από τη Χέρενφεν - Τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του και πήγε στο νοσοκομείο ο Λαμπρόπουλος

Ελένη Ανδρικοπούλου 21:53 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:05 - 20.07.2023

Ο ΟΦΗ έχασε 2-0 από την ολλανδική Χέρενφεν στο πρώτο του φιλικό. Ζημιά για τον Λαμπρόπουλο.

Την ήττα γνώρισε στο πρώτο του φιλικό ματς στην Ολλανδία ο ΟΦΗ.

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος έκανε αρκετές δοκιμές, παρουσιάστηκε φυσικά ανέτοιμη σ’ αυτό το χρονικό σημείο της προετοιμασίας και ηττήθηκε 2-0 από τη Χέρενφεν. Πιο ανησυχητικό από την ήττα, είναι ασφαλώς ο τραυματισμός του Λαμπρόπουλου, ο οποίος έσπασε τα δόντια του σε σύγκρουση με τον Ντιουσέ, αντικαταστάθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο Έλληνας στόπερ και οι Ριέρα, Καρώ, Αμπαντά έκαναν ντεμπούτο, έστω κι ανεπίσημο με τη φανέλα του ΟΦΗ, ενώ επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του και ο Ντουρμισάι.

Η Χέρενφεν ήταν πιο έτοιμη και πιο απειλητική από το ξεκίνημα. Στο 14’ σουτ του Χάιε, μπλόκαρε ο Χριστογεώργος, ο οποίος έκανε το ίδιο στο 16’ σε σουτ του Κάρλσμπακ. Στο 20’ ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή στιγμή. Ο Μοσκέρα μπήκε στην περιοχή και σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Γκολ οι Ολλανδοί

Στο επόμενο λεπτό η Χέρενφεν άνοιξε το σκορ. Ο Σαχράουι δέχθηκε τη μπάλα από τον Όλσον και με αριστερό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Στο 28’ σου του Χάιε εκτός περιοχής, απέκρουσε σε κόρνερ ο Χριστογεώργος. Στο 31’ ο Νάνελι δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Χριστογεώργου και στο 34’ κεφαλιά του Μπόχλιεβιτς δεν βρήκε στόχο. Στο επόμενο λεπτό χτύπησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο Έλληνας στόπερ, στάθηκε άτυχος, αφού στο ντεμπούτο του συγκρούστηκε με τον Ντιουσέ και μεταφέρθηκε στο νοσκομείο.

Ο Νταμπράουσκας πέρασε παράλληλα στο ματς τους Τοράλ, Ντικό. Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ είχε πολλές αλλαγές, όπως και οι Ολλανδοί και ο ρυθμός του ματς έπεσε. Στο 68’ η Χέρενφεν είχε διπλό δοκάρι. Κεφαλιά του Κόλερτ, βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Μανδά και στη συνέχεια η σέντρα σουτ του Τιμόσι έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 74’ ο Μπόχνιεβιτς σημείωσε το 2-0 με δυνατή κεφαλιά. Ο ΟΦΗ στο 86’ άγγιξε το γκολ, ωστόσο, το σουτ του Ντουρμισάι κατέληξε στο δοκάρι.

ΟΦΗ (Α’ Ημίχρονο): Χριστογεώργος, Λαμπρόπουλος, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Γρίβας, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ (34’ Νέιρα), Φελίπε (34’ Ντίκο), Μοσκέρα.

ΟΦΗ (Β’ ημίχρονο): Μανδάς, Καρώ, Βούρος, Αμπάντα, Λάρσον, Αποστολάκης, Μεγιάδο, Ριέρα, Νέιρα (64’ Ντουρμισάι), Γκρόνινγκ, Ντίκο (81’ Μοχάναν).