Με απουσίες η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Ιωνικό

ΟΦΗ

i

© Intime

Με απουσίες η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Ιωνικό

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 19:03 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 19.06.2023

Με αρκετές απουσίες θα υποδεχτεί στην έδρα του τον Ιωνικό ο ΟΦΗ, με φόντο την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (5/5) στο «Θ. Βαρδινογιάννης», η οποία περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (6/5, 20:00).

Ο Νίκος Χριστογεώργος προπονήθηκε κανονικά, οι Φροίξος Γρίβας και Βασίλης Σηφάκης συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, ενώ οι Χουάν Νέιρα και Γιον Τοράλ συνέχισαν θεραπευτική αγωγή.

Super League 2022-23, πρωτάθλημα που θα διηγούμαστε στα παιδιά και τα εγγόνια μας!

Super League 2022-23, πρωτάθλημα που θα διηγούμαστε στα παιδιά και τα εγγόνια μας!

Όπως για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με τη φετινή Super League ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει, θα τελειώσει το πρωτάθλημα και ακόμη κι αυτός που θα το κατακτήσει... δε θα έχει τη δύναμη να πανηγυρίσει!

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Μιγκέλ Μεγιάδο που είναι τιμωρημένος και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Κοσμάς Τσιλιανίδης και Μεσάκ Ντζου.

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Τοράρινσον, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Διαμαντής, Γιοχου, Ντιούς, Περέα, Μπάκιτς, Αποστολάκης, Μπιφούμα, Μοσκέρα, Γκρόνινγκ, Ντίκο, Φελίπε.