Με τον κόσμο του στον «τελικό» της Λαμίας ο Λεβαδειακός

Οπαδοί Λεβαδειακού

i

© Intime

Με τον κόσμο του στον «τελικό» της Λαμίας ο Λεβαδειακός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:42 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 05.05.2023

Παρουσία των φιλάθλων του θα αγωνιστεί στη Λαμία ο Λεβαδειακός, με φόντο την 6η αγωνιστική των playouts της Super League, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει την παραμονή του στην κατηγορία.

Το πρωτάθλημα πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ στο τέλος του και ο Λεβαδειακός ψάχνει τον τρόπο για να μείνει στην κατηγορία. Μία από τις «μάχες» που του απομένουν είναι αυτή του Σαββάτου (6/5, 20:00) κόντρα στη Λαμία, η οποία θα κρίνει και το αν ο σύλλογος του Γιάννη Πετράκη θα βρίσκεται η όχι και του χρόνου στη Stoiximan Super League.

Στην «μάχη» της 6ης αγωνιστικής των playouts, λοιπόν, ο σύλλογος του Γιάννη Πετράκη θα έχει τη στήριξη του... 12ου παίκτη του. Πιο αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός, στο γήπεδο της Φθιώτιδας θα ανοίξει η θύρα των φιλοξενούμενων και όποιος θελήσει να προμηθευτεί εισιτήριο θα μπορεί να το κάνει μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου.

Super League 2022-23, πρωτάθλημα που θα διηγούμαστε στα παιδιά και τα εγγόνια μας!

Super League 2022-23, πρωτάθλημα που θα διηγούμαστε στα παιδιά και τα εγγόνια μας!

Όπως για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με τη φετινή Super League ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει, θα τελειώσει το πρωτάθλημα και ακόμη κι αυτός που θα το κατακτήσει... δε θα έχει τη δύναμη να πανηγυρίσει!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημερώνει ότι υπάρχει διαθέσιμη θύρα για τους φιλάθλους της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (6/5, 20:00) αγώνα με τη Λαμία στο γήπεδο “Αθανάσιος Διάκος”, για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League.

Οι φίλαθλοι του Λεβαδειακού θα φιλοξενηθούν στην Κερκίδα 8 (Θύρα 4) του γηπέδου και μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους, καθώς δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια στο γήπεδο. Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Για την είσοδο στο γήπεδο οι φίλαθλοι απαραίτητα πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα και το εισιτήριό τους».