Νέο σοκ στον ΠΑΟΚ: Εκτός επ' αόριστον ο Ολιβέιρα

Ολιβέιρα

i

© Intime

Νέο σοκ στον ΠΑΟΚ: Εκτός επ' αόριστον ο Ολιβέιρα

Sportal newsroom 14:45 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 05.05.2023

Συνεχίζονται τα δυσάρεστα για τον ΠΑΟΚ, με τον Νέλσον Ολιβέιρα αυτή τη φορά να μένει εκτός χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πότε θα επιστρέψει ο Πορτογάλος επιθετικός.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στο Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την προτελευταία αγωνιστική των play off της Super League. Η ομάδα πραγματοποίησε μια προπόνηση σήμερα με τους τραυματίες να ακολουθούν δικό τους πρόγραμμα.

Η προπόνηση περιείχε προθέρμανση, παιχνίδι διατήρησης μπάλας, μερικές ασκήσεις τακτικής και στο τέλος ένα οικογενειακό δίτερμα, με τους παίκτες που αγωνίσθηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. 

Σε ότι αφορά τους τραυματίες, ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και οι Ντούγκλας Αουγκούστο, Τάισον, Ζοάν Σάστρε και Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησαν θεραπεία.

Σε καλό δρόμο η παραμονή του Ντάντας στον ΠΑΟΚ - Σε προχωρημένο σημείο οι διαπραγματεύσεις με Μπενφίκα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:03 - 05.05.2023

Σε καλό δρόμο η παραμονή του Ντάντας στον ΠΑΟΚ - Σε προχωρημένο σημείο οι διαπραγματεύσεις με Μπενφίκα

Οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τον Ντάντας συνεχίζονται, με τις δύο πλευρές όπως όλα δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο σημείο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει συμφωνία ακόμα.

Ο Ολιβέιρα που πέρασε αναγκαστική αλλαγή στο 27' απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική κι είναι αόριστο το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Τις επόμενες μέρες ο Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τις θεραπείες, με σκοπό να προλάβει τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις που έχει να δώσει η ομάδα του για να ολοκληρώσει τα αγωνιστικά καθήκοντα αυτή τη σεζόν. Το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε μια μάχη που πολύ πιθανό να κρίνει την τρίτη θέση και τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.