Σε καλό δρόμο η παραμονή του Ντάντας στον ΠΑΟΚ - Σε προχωρημένο σημείο οι διαπραγματεύσεις με Μπενφίκα

Τιάγκο Ντάντας

i

© Intime

Σε καλό δρόμο η παραμονή του Ντάντας στον ΠΑΟΚ - Σε προχωρημένο σημείο οι διαπραγματεύσεις με Μπενφίκα

Μάνος Τσαλγατίδης 12:03 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 05.05.2023

Οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τον Ντάντας συνεχίζονται, με τις δύο πλευρές όπως όλα δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο σημείο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει συμφωνία ακόμα.

Ο ΠΑΟΚ έχει εδώ και αρκετό καιρό αρχίσει διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για να κάνει δικό της τον Τιάγκο Ντάντας, μιας κι ο παίκτης βρίσκεται στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης με μορφή δανεισμού. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», έχει θέσει σε εφαρμογή το πλάνο της επόμενης σεζόν, κάνοντας ήδη τις απαιτούμενες προεργασίες για τις μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Θεσσαλονικείς έχουν αρχίσει τις επαφές με την πορτογαλική ομάδα προκειμένου να διατηρήσουν τον Ντάντας στο δυναμικό τοτς ομάδας και την επόμενη χρονιά. Σε πρώτο στάδιο, η Μπενφίκα φυσιολογικά έψαχνε τρόπους να πουλήσει τον νεαρό μέσο, ώστε να έχει μεγαλύτερα έσοδα στα ταμεία της, ωστόσο η στάση της ομάδας φαίνεται να έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα. 

Συγκεκριμένα, ο Ρουί Κόστα, που είναι πλέον ο πρόεδρος της Μπενφίκα, φέρεται να είναι κοντά στο να συμφωνήσει με τον Ζοσέ Μπότο, για να παραμείνει ο παίκτης άλλον έναν χρόνο κάτοικος Θεσσαλονίκης με την μορφή δανεισμού. Σε αυτή την απόφαση έχει συμβάλλει κι ο παίκτης, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, τόσο δημόσια, όσο και σε κατ' ιδίαν συζητήσεις.

Προς το παρόν, οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων είναι σε πολύ καλό σημείο, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη συμφωνία. Στους όρους θα συμπεριληφθεί και το αν θα μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2024. Όπως όλα δείχνουν όμως, ΠΑΟΚ και Ντάντας είναι πολύ κοντά να συνεχίσουν μαζί για ακόμα έναν χρόνο.