Ο Μπράντον Τόμας απάντησε σε άπταιστα ελληνικά: «Έχω λίγο πόνο στο κεφάλι αλλά είμαι καλά»

Μπράντον Τόμας

i

© Intime

Ο Μπράντον Τόμας απάντησε σε άπταιστα ελληνικά: «Έχω λίγο πόνο στο κεφάλι αλλά είμαι καλά»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 00:12 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 00:13 - 04.05.2023

Ο Μπράντον Τόμας μίλησε μετά τη λήξη του ματς στη Λεωφόρο και απάντησε στις ερωτήσεις σε άπταιστα ελληνικά, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να φύγει και με τη νίκη σήμερα από την έδρα του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έμειναν ισόπαλοι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (1-1) για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League. Ο Μαντσίνι έδωσε νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως ο «Δικέφαλος» απάντησε με το όμορφο γκολ του Μπράντον Τόμας στο 60ο λεπτό κι έτσι έχουμε συνέχεια στο... θρίλερ του πρωταθλήματος.

Μετά τη λήξη του ντέρμπι, ο Μπράντον Τόμας μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV σε άπταιστα ελληνικά για την κατάσταση της υγείας του, ενώ επίσης σχολίασε το γκολ του στο 60ο λεπτό, το οποίο έφερε το ματς στα ίσα (1-1). 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τον τραυματισμό του:

«Είμαι καλά, όλα καλά. Είμαι σίγουρος ότι είμαι καλά. Έχω λίγο πόνο στο κεφάλι αλλά είμαι καλά».

Για το παιχνίδι:

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Παίξαμε καλά και με δύναμη και σε ένα τέτοιο ματς έπρεπε να παίξουμε με ένταση. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι από ότι στο πρώτο. Ξέραμε από την αρχή θα ήταν δύσκολο ματς, αξίζαμε κάτι παραπάνω βάσει της εικόνας μας στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την φάση του γκολ:

«Μπήκα για να βοηθήσω την ομάδα, όπως κάνω πάντα με πάθος και να τα δώσω όλα. Πήρα την πάσα από την Φιλίπε και τελείωσα την φάση. Είμαι ένας παίκτης που θέλω να δίνω ότι χρειάζεται στην ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ, η ομάδα χρειαζόταν το γκολ. Έκανα καλή επαφή με την μπάλα μόλις την πήρα στα πόδια μου, ήμουν και τυχερός στο τελείωμα. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε ένα αποτέλεσμα και θα μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε και την νίκη».