Το μήνυμα των Μπερνάρ και Ιωαννίδη για τον τίτλο

Ο Μπερνάρ.

i

©intime

Το μήνυμα των Μπερνάρ και Ιωαννίδη για τον τίτλο

Ο Ιωαννίδης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός κρατάει την τύχη στα χέρια του και ο Μπερνάρ επισήμανε ότι η ομάδα θα παλέψει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν εμφανώς απογοητευμένος με την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός φορ του Παναθηναϊκού, ωστόσο, μετά το θρίλερ στη Λεωφόρο και την ισοπαλία στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός τόνισε ότι το «τριφύλλι συνεχίζει να κρατάει την τύχη στα χέρια του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιωαννίδης στην κάμερα της Cosmote TV:

«Η αλήθεια είναι πως δεν πήραμε ένα παιχνίδι δικό μας. Συνεχίζουμε, έχουμε δύο παιχνίδια να τα πάρουμε και να κατακτήσουμε πρωτάθλημα.

Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα, όλα είναι στα χέρια μας κι ελπίζω να τα καταφέρουμε. Γύριζα επίτηδες πίσω να πάρω μπάλες και να κάνω καλές πάσες, εγώ ήθελα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

Ο Ιωαννίδης σχολίασε και το γεγονός ότι έπαιξε μαζί στην επίθεση με τον Σπόραρ: «Ο Σπόραρ κι εγώ παίξαμε καλά, είμαστε χαρούμενοι. Επιθετικά πήγαμε καλά, θα μπορούσαμε να πρεσάρουμε παραπάνω, παίξαμε πολύ καλά».

Ο Μπερνάρ με τη σειρά του επιχείρησε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό σ’ ένα κρίσιμο ματς. Ο Βραζιλιάνος είχε ένα πλασέ το οποίο απέκρουσε εκπληκτικά ο Κοτάρσκι, όπως και το φάουλ που κόντραρε στο τείχος. Μετά τον αγώνα ο Μπερνάρ αναφέρθηκε στην αγωνία που υπάρχει στο πρωτάθλημα, αλλά και στη μάχη που δίνει ο Παναθηναϊκός για την κατάκτηση της κορυφής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπερνάρ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ευτυχώς ο Πέρεθ μας βοήθησε αφού μπήκε. Αν και είχαμε αγωνία για το να μη τραυματιστεί έπαιξε. Ξέραμε πως ήταν δύσκολος αντίπαλος, τόσο εγώ αλλά και η ομάδα είχαμε ευκαιρίες. Κερδίσαμε ένα βαθμό, στον άλλο αγώνα πάλι είχαμε ισοπαλία και παραμένουμε πρώτοι.

Το σασπένς συνεχίζεται. Είναι καλό για τους φιλάθλους, μένουν δύο ματς ακόμα. Υπάρχει αγωνία, όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Εμείς έχουμε δεχτεί τα λιγότερα τέρματα στο πρωτάθλημα, θα παλέψουμε για τις νίκες και να πάρουμε το πρωτάθλημα».