Μάγκνουσον: «Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς μετά το 1-0»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

i

©intime

Μάγκνουσον: «Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς μετά το 1-0»

Γιώργος Σακελλαρίου 22:59 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:59 - 03.05.2023

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε παθητικά μετά το 1-0.

Στο άγχος και στον παθητικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το ματς με τον ΠΑΟΚ μετά το 1-0 στάθηκε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Ο Ισλανδός στόπερ του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η ομάδα του μετά το πρώτο γκολ έπρεπε να καθαρίσει το παιχνίδι, αλλά πλήρωσε το άγχος. Δεν έκρυψε επίσης ότι είναι θετικό για το «τριφύλλι» το γεγονός ότι και η ΑΕΚ δεν πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι μετά το γκολ που πετύχαμε. Μετά παίξαμε παθητικά, το γκολ που δεχτήκαμε ήταν λόγω άγχους. Θέλαμε τη νίκη, αλλά και το άλλο ματς ήρθε ισόπαλο, οπότε συνεχίζουμε», είπε αρχικά ο Μάγκνουσον και αναφέρθηκε στη συνέχεια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στην κούραση από τα συνεχόμενα ματς:

«Όλη η ομάδα είναι μέσα στα πλέι οφ. Έχουμε ακόμα όρεξη για ποδόσφαιρο, θέληση για την νίκη. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να πάμε στο επόμενο παιχνίδι για τη νίκη. Είμαστε ακόμα πρώτοι και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος».

Ο άσος του Παναθηναϊκού υποστήριξε επίσης ότι κόντρα στον ΠΑΟΚ η ομάδα του άξιζε να νικήσει, αλλά τόνισε ότι το κακό είναι μικρό από τη στιγμή που δεν νίκησε η ΑΕΚ. «Αξίζαμε περισσότερα, αξίζαμε τους τρεις βαθμούς, κάναμε όμως λάθη απόψε κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δώσουμε βαθμό στον αντίπαλο. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος, κάναμε λάθη που μπορεί να μας στοιχίσουν, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και το άλλο παιχνίδι ήρθε ισόπαλο. Είναι καλό αυτό».

Όσο για το αν υπήρχε αγωνία για την εξέλιξη του άλλου παιχνιδιού ο Μάγκνουσον είπε: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι στον δικό μας αγώνα. Κάποιος είπε ότι παρέμενε ισοπαλία εκεί, αλλά εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι για τη νίκη, όλα είναι στα χέρια μας και δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι αλλά τι κάνουμε εμείς οι ίδιοι. Φυσικά είναι θετικό το γεγονός ότι δεν νίκησε ο άλλος διεκδικητής του πρωταθλήματος».