Γιοβάνοβιτς: «Δεν έχω παράπονο από κανέναν - Κάναμε τα πράγματα δύσκολα»

Ιβάν Γιοβάνοβιτς

i

© Intime

Γιοβάνοβιτς: «Δεν έχω παράπονο από κανέναν - Κάναμε τα πράγματα δύσκολα»

Sportal newsroom 22:32 - 03.05.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε μετά τη λήξη του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και στάθηκε στο αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι το επιθυμητό, όμως οι παίκτες του τα έδωσαν όλα.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έμειναν ισόπαλοι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (1-1) για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League. Ο Μαντσίνι έδωσε νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως ο «Δικέφαλος» απάντησε με το όμορφο γκολ του Μπράντον Τόμας στο 60ο λεπτό κι έτσι έχουμε συνέχεια στο... θρίλερ του πρωταθλήματος.

Μετά τη λήξη του ντέρμπι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv, εκφράζοντας την άποψη πως η ομάδα του έδωσε τα πάντα, όμως έκανε τα πράγματα δύσκολα.

Το πρόγραμμα για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μέχρι το φινάλε
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:17 - 03.05.2023

Το πρόγραμμα για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μέχρι το φινάλε

Μία μάχη που θα συνεχιστεί είναι εκείνη της κορυφής, όσον αφορά τη Super League, με τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να χρειάζονται τρίποντο στις εναπομείνασες αναμετρήσεις, μετά τις ισοπαλίες με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν δύσκολο όπως περιμέναμε. Κάναμε αλλαγές προσπαθήσαμε δεν έχω παράπονα από κανέναν. Θέλαμε τη νίκη ξέραμε πως έπρεπε να κερδίσουμε. Ξέρω πόσο προσπαθούν οι παίκτες και ότι δίνουν τους καλύτερό τους εαυτό. Δεν κερδίσαμε και κάναμε τα πράγματα δύσκολα, όμως πάλεψαν τα παιδιά μέχρι το τέλος».