Παναθηναϊκός: Προπόνηση με το βλέμμα στραμμένο στον Ρούμπεν Πέρεθ

Ρούμπεν Πέρεθ

i

Ρούμπεν Πέρεθ / Intime

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με το βλέμμα στραμμένο στον Ρούμπεν Πέρεθ

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:26 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 05.05.2023

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άρχισαν τη σύντομη προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μετά το ρεπό της Πέμπτης.

Ακολουθώντας την πρακτική των δύο προηγούμενων «διαβολοβδομάδων», ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε ρεπό στους παίκτες του Παναθηναϊκού την επόμενη του παιχνιδιού της Τετάρτης, προκειμένου να ξεκουραστούν και να αποσυμπιεστούν.

Οι «πράσινοι» ήταν ελεύθεροι την Πέμπτη και την Παρασκευή συγκεντρώθηκαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για να αρχίσουν τη σύντομη προετοιμασία για το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Ο Ρούμπεν Πέρεθ συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και θα συνεχίσει με συντηρητική άσκηση, προκειμένου να βοηθήσει στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Θεωρείται βέβαιο ότι ο Ισπανός αμυντικός χαφ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει για τη χρησιμοποίηση του 34χρονου μέσου στην ενδεκάδα.

Άλλωστε, όπως έχει δείξει ο Γιοβάνοβιτς, για να αφήσει τον Ρούμπεν στον πάγκο, πρέπει ο ποδοσφαιριστής να μην μπορεί… να τρέξει.