ΟΦΗ: Με Μεγιάδο κόντρα στην Λαμία

Μιγκέλ Μεγιάδο

i

©Intime

ΟΦΗ: Με Μεγιάδο κόντρα στην Λαμία

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:28 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:42 - 07.04.2023

Με τον Μιγκέλ Μεγιάδο θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ κόντρα στην Λαμία (8/4, 17:30) με φόντο την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Λαμία στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (8/4,17:30) με φόντο την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Φθιώτιδας χρειάζεται το τρίποντο για να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το μοναδικό ντέρμπι που σφύριξε ο Ντελ Θέρο Γκράντε στην Ελλάδα (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:25 - 07.04.2023

Το μοναδικό ντέρμπι που σφύριξε ο Ντελ Θέρο Γκράντε στην Ελλάδα (vid)

Ο Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε είναι ο elite διαιτητής που θα σφυρίξει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική των PlayOffs της Stoiximan Super League. Ποιο είναι το μοναδικό εν Ελλάδι ντέρμπι που έχει διευθύνει κατά το παρελθόν.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του και σε αυτήν περιέλαβε τον Μιγκέλ Μεγιάδο, ο οποίος επέστρεψε από το πρόβλημα που τραυματισμού που αντιμετώπισε. Η κρητική ομάδα θα παραταχθεί πλήρης χωρίς καμία απουσία κόντρα στην Λαμία.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Μανδάς, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιοχού, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Νέιρα, Τοραλ, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Γκρόνινγκ, Φελίπε, Ντίκο, Μοσκέρα.