Το μοναδικό ντέρμπι που σφύριξε ο Ντελ Θέρο Γκράντε στην Ελλάδα (vid)
i

© Intime

Το μοναδικό ντέρμπι που σφύριξε ο Ντελ Θέρο Γκράντε στην Ελλάδα (vid)

Sportal newsroom 20:25 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 07.04.2023

Ο Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε είναι ο elite διαιτητής που θα σφυρίξει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική των PlayOffs της Stoiximan Super League. Ποιο είναι το μοναδικό εν Ελλάδι ντέρμπι που έχει διευθύνει κατά το παρελθόν.

Ο Ισπανός Ντελ Θέρο Γκράντε είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική των PlayOffs της Stoiximan Super League. Ο 47χρονος, αστυνομικός στο επάγγελμα, είναι της κατηγορίας elite και αντικαθιστά τον Φραν Γιόβιτς, που είχε οριστεί αρχικά αλλά δήλωσε κώλυμα.

Ο Ισπανός διαιτητής έχει σφυρίξει αρκετά ευρωπαϊκά παιχνίδια ελληνικών ομάδων αλλά και ματς της Εθνικής Ελλάδας. Στο βιογραφικό του υπάρχει και ένα ματς ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο λόγος που ο Ισραηλινός elite Γκρίνφιλντ έριξε «άκυρο» στον Μπένετ για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:04 - 06.04.2023

Ο λόγος που ο Ισραηλινός elite Γκρίνφιλντ έριξε «άκυρο» στον Μπένετ για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!

Ο Elite διαιτητής, Όρελ Γκρίνφιλντ, είχε οριστεί αρχικά για το ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, όμως στη συνέχεια δήλωσε κώλυμα. Ποιος ο λόγος που ο Ισραηλινός ρέφερι έριξε άκυρο στην ΕΠΟ.

Στις 7 Νοεμβρίου 2021 ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ανοίξει το σκορ με τον Άκπομ στο 13ο λεπτό και στη συνέχεια το τριφύλλι πίεσε και ισοφάρισε στο 59' με τον Μαουρίτσιο.

Στο 80' ο Ισπανός διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βιγιαφάνες στον Μιχαηλίδη. Ο Κούρτιτς ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Σωκράτη Διούδη. Ο Σέρβος «έγραψε» το τελικό 1-3 με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Σε εκείνο το ματς, ο Ισπανός διαιτητής είχε δείξει συνολικά επτά κίτρινες κάρτες. Η νίκη σε εκείνο το ντέρμπι έφερε τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός έμεινε στην όγδοη θέση με 11 βαθμούς.